Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

Azer

Aktif Üye
topa iğne takmayı denediniz mi hiç? :)

Azer

Aktif Üye
topa atlayan balık takılmadı mı iğneye?

icaglar

Üye
Adı
ibrahim çağlar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Takılmadı ne yazıkki.

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sezon açılınca bizim işler de bastırdığından gidemiyorum.Ancak gördüğüm kadarıyla halen avlar zayıf geçiyor.Manavgat bölgesinde yavaş yavaş Kefal yapmaya başladı.Yerini bulursanız 2 - 3 kiloluk Kefaller alabiliyorsunuz

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Sezon açılınca bizim işler de bastırdığından gidemiyorum.Ancak gördüğüm kadarıyla halen avlar zayıf geçiyor.Manavgat bölgesinde yavaş yavaş Kefal yapmaya başladı.Yerini bulursanız 2 - 3 kiloluk Kefaller alabiliyorsunuz
Erol bey hoşgeldiniz.Nerelerdeydiniz.:)

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hoşbulduk.Uzun süredir uzakta kaldığım doğru.Motor ile Akdeniz turu yapmak için arkadaşlar ile yola çıktık ve çok ciddi bir kaza geçirdim.Viraj alırken muhtemel bir kamyondan düşen plastik kasaya takılıp karşıdan gelen arabayla çarpıştım.İki ay kadar Ankara da yattım.Sonra fizik tedavi felan derken ancak toparlandım.Koruyucu ekipman iyi olmasa şu an bu satırları yaziyor olmazdım.Allah korudu.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hoşbulduk.Uzun süredir uzakta kaldığım doğru.Motor ile Akdeniz turu yapmak için arkadaşlar ile yola çıktık ve çok ciddi bir kaza geçirdim.Viraj alırken muhtemel bir kamyondan düşen plastik kasaya takılıp karşıdan gelen arabayla çarpıştım.İki ay kadar Ankara da yattım.Sonra fizik tedavi felan derken ancak toparlandım.Koruyucu ekipman iyi olmasa şu an bu satırları yaziyor olmazdım.Allah korudu.
@Eray Aksoy Eray bey büyük geçmiş olsun.Allah korumuş.Umarım şimdi iyisinizdir.
Bir kere daha geçmişler olsun hoş geldiniz.

Son düzenleme:

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Çok teşekkür ederim.Şimdi gayet iyiyim çok şükür.Herhangi bir iz veya engelim kalmadı.Artık bir araba alma zamanı geldi.Motor işi bitti benim için.Aile olunca ikinci bir riski göze alamiyorsunuz.