Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhabalar antalyalı arkadaşlar sizlerde son durum nedir? hangi bölgede ne çıkıyor? baraküda tutan varmı? serikte daha baraküda çıkmıyor geçen sene bu zamanları acayip gümüş(kayış balığı) ve baraküda vardı bu sene daha ikiside rast gelmedi en son dün gece serik bölgesinde akdeniz istavriti aldım 6 parça yem üçlü silikon takım yeşil fosforlu av saati 01:45 02:15
DSC01468.JPG

Babali07

Aktif Üye
merhabalar antalyalı arkadaşlar sizlerde son durum nedir? hangi bölgede ne çıkıyor? baraküda tutan varmı? serikte daha baraküda çıkmıyor geçen sene bu zamanları acayip gümüş(kayış balığı) ve baraküda vardı bu sene daha ikiside rast gelmedi en son dün gece serik bölgesinde akdeniz istavriti aldım 6 parça yem üçlü silikon takım yeşil fosforlu av saati 01:45 02:15 Ekli dosyayı görüntüle 18815
barakuda bu sene az geçen sene bu vakitler oldukça hareketliydi
levrek bu sene cok tutuldu buralarda
uzun süredir ava çıkamadım artık yavaştan başlarım av yapmaya

Mehmetcan07

Yeni Üye
Adı
Mehmetcan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar. Bu hobiye hevesli biriyim ve daha adam akilli bir baslangic yapabilmis degilim. 270 cm olta aldim bu muratpasa kaymakamligin arkasindaki balik yemi ve malzemesi satanlardan. Kunduya 1 2 defa gittim fakat acemilikten ve havalarin pek iyi olmamasindan sanirim bos dondum. Yasim 17. Tavsiyeleriniz nedir ? Nerelerde balik tuttutabilirim. Merkezde oturuyorum ve kiyida tutanlar varsa bende gelebilirim sizinle. Bilenle olmak iyi olur.

Mehmetcan07

Yeni Üye
Adı
Mehmetcan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Mehmetcan aramıza hoş geldin kardeşim.
Sağolasın abi hoşbuldum. Birde bana 1-2 tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Mesela nerelerde tutabilirim gibisinden. Dediğiniz yerlerde ne gibi yemler kullanabilirim.

mataha38

Aktif Üye
Adı
ali kemal demirezen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tebrikler bizim burda balık yok denecek kadar az