Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Harika üstad, bu hafta sonu aydan dolayı hiç vuruş almadık, bu yoklukta güzel av, daha iyilerine rastgelsin.Takım komple remikson
Yem sülünes
Misina 0,35 trabucco fc uzun köstek
Herkeşe rastgele
Ekli dosyayı görüntüle 18647 Ekli dosyayı görüntüle 18648 Ekli dosyayı görüntüle 18649
barakuda bu sene az geçen sene bu vakitler oldukça hareketliydimerhabalar antalyalı arkadaşlar sizlerde son durum nedir? hangi bölgede ne çıkıyor? baraküda tutan varmı? serikte daha baraküda çıkmıyor geçen sene bu zamanları acayip gümüş(kayış balığı) ve baraküda vardı bu sene daha ikiside rast gelmedi en son dün gece serik bölgesinde akdeniz istavriti aldım 6 parça yem üçlü silikon takım yeşil fosforlu av saati 01:45 02:15 Ekli dosyayı görüntüle 18815
Sağolasın abi hoşbuldum. Birde bana 1-2 tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Mesela nerelerde tutabilirim gibisinden. Dediğiniz yerlerde ne gibi yemler kullanabilirim.Mehmetcan aramıza hoş geldin kardeşim.
Mehmetcan herhalde Antalyada oturuyorsun.Ağabeylerin mutlaka yol gösterecektir.Sağolasın abi hoşbuldum. Birde bana 1-2 tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Mesela nerelerde tutabilirim gibisinden. Dediğiniz yerlerde ne gibi yemler kullanabilirim.