ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

ah o teknecilerden ben de çok çektim adamlar verdikleri sözün yarısını tutmuyolar

-abi tekne günlük kira ne kadar?
-500 lira sabah 6 dan akşam 6 ya kadar
-tamam abi ... gün sabah ordayız
-kaç kişisiniz tekne 15 kişilik
-abi biz 15 kişi olursak rahat avlanamayız falan acemiler de var teknede yer bol olsun 10 kişi toplar geliriz
-tamam görüşürüz
....

av günü sabah tekneye bi çıktık 5 kişi hazırda bekliyor teknedeki en iyi yerleri de kapmışlar daha tekne açılmadan adamlar oturmuş
- abi bu arkadaşlar kim?
-siz 10 kişi geliceksiniz diye ben 5 kişi daha buldum
-abi tekneyi günlük kiraladık kişi sayısı ne farkeder
-siz bilirsiniz canınız istemesse biz sizsiz de çıkarız
etrafa baktık bizim gurup sinirlendi ama o kadar yol gelmişiz taa Antalya'dan yemler alınmış masraflar edilmiş
-abi bu yaptıgın ayıp oldu ama neyse çıkalım
-bizim 500 lügü alalım
-abi 5 kişi daha var onlarlada bölüşmeyeceğiz mi?
-hayır onların hesabı ayrı sizle 500 diye pazarlık ettik
-ama biz tüm teknede sadece biz olcaz dedik bak adamlar kapmış en iyi yerleri ya biz 15 kişi gelseydik ne olacaktı
-ya kalın ya gidin sizinle uğraşamam
bizimkiler toplandık hadi dedik uğraşmayalım bi şekilde avlanırız olur biter
avlağa vardık 2 saatte en acemi adamda 4-5 kio balık vardı ancak full izmarit
-abi az açılıp mercana geçelim
-tamam
mercan avlağına vardık yarım saat tık yok
-abi burda bişey yok ileriki adaların yanındaki mercan avlağına geçelim
-orası uzak gidemem
-en fazla yarım saat 40 dakka sürer sen söz vermiştin istediğiniz yere götürür istediğiniz kadar gezdiririm diye
-iyide sabah söyleseydiniz o tarafa gitseydik o zaman olurdu
- abi daha saat 10
- ben sizi başka yere götürem siz bana bırakın
amcam limana doğru yanaşa yanaşa avlak gezdirdi sözde
saat 3 de limana 500 metre mesafeye kadar yanaştı
- abi burda balık yok başka yere gidek
-limana akdar geldik hadi çıkalım
-abi ne çıkması saat 6 ya kadardı hani
-yeter bak herkez balık tuttu
sinirler gerildi artık daraldık sustuk bidaha tövbe ettik bu adamla çıkmaya
neticede doğru limana geldik çıktık balık tuttuk tutmasına ama kaptan bize zehir etti günümüzü

daha buna benzer onlarca hikaye var ama yazmaktan yoruldum siz de okumaktan sıkılırsınız
abi sendeki sinir katsayısına hayran kaldım. ben ve arkadaşlarım en derin yere kadar sesimizi çıkarmayıp herşeye tamam deyip, en derin yerde o tekne sahibi insan bozuntusunu denize atıp dönerdik geri. bunuda laf olsun diye söylemiyorum yeminle yapardım bunu. ondan sonra bak bakalım birdaha böyle insanları enayi yerine koyabiliyormu. ben altınolukta 100 tl ye tekne kiralayıp iki kişi sabah 5 aksam 5 denizde kalıyorum ve bütün edremin körfezini geziyorum. 500 tl nedir arkadaş resmen soygun başka birşey değil. böylelerini denize atacaksın en derin yerde.

Ne yazıkki teknecilerin büyük çoğunluğu bu şekilde olduğundan alisigiz çünkü bu tarz olaylar defalarca başımıza geldi
Çok sağlam tekneciler de var ama onların teknesi ufak kalabalık gidemiyoruz
Kalabalık değilsek zaten kendi teknelerimiz var idare ediyoruz
500 TL 10 kişilik fiyat abartı bir rakam değil (ucuz da değil) burada fiyatlar kişi başı 40-50 TL civarinda zaten

Ayrıca bir insanin canini almak bahsettigin kadar kolay değildir olmamalı da.

walla ali kardeş ben senin gibi olmazdım doğrusu..avlarım sonrada 300 tl verirdim erken çıkarttın 200 tl oldu..alırsan al almıyorsan hadi balık için teşekkürler deyip çıkar giderdim..adam kendini çakal sanmış..o saatten sonra almasa ne yapacak parayı zaten balığı avlamışsınız..eğer 5-6 kişi açılacak olursanız boğazak tarafında bir amcamız var biz onunla giderdik..adam ne istersek yapardı..tavsiye ederim..isteyen olursa numarasını verebilirim..üstelik 250 tl idi değiştirmedi ise ..(ben fiber aldığımdan 7-8 aydır gitmiyorumda ondan son fiyatı bilmiyorum)

Ne yazıkki teknecilerin büyük çoğunluğu bu şekilde olduğundan alisigiz çünkü bu tarz olaylar defalarca başımıza geldi
Çok sağlam tekneciler de var ama onların teknesi ufak kalabalık gidemiyoruz
Kalabalık değilsek zaten kendi teknelerimiz var idare ediyoruz
500 TL 10 kişilik fiyat abartı bir rakam değil (ucuz da değil) burada fiyatlar kişi başı 40-50 TL civarinda zaten

Ayrıca bir insanin canini almak bahsettigin kadar kolay değildir olmamalı da.
estağfurullah amacım adamı öldürmek değil yaw 🙂 kıyıya kadar yüzsün aklı başına gelsin anlamında demiştim. evet benim dediğim küçük balıkçı teknesinden yani 5m olanlardan iki kişi 100 tl veriyorduk adam başı 50 tl ye geliyor. sizde adam başı 500 tl sandım o yüzden çok sinirlendim kusura bakmayın.

estağfurullah amacım adamı öldürmek değil yaw 🙂 kıyıya kadar yüzsün aklı başına gelsin anlamında demiştim. evet benim dediğim küçük balıkçı teknesinden yani 5m olanlardan iki kişi 100 tl veriyorduk adam başı 50 tl ye geliyor. sizde adam başı 500 tl sandım o yüzden çok sinirlendim kusura bakmayın.
olay çözülmüştür sikinti yok kimseyi atmıyoz yani denizeee 🙂

Herkese merhaba bende amatör sayılacak bir balık sevdalısıyım bu cuma iş tatil olduğu için geceden yada cuma akşamı balığa gitmek istiyorum lara-trt kampı kundu ya gitmek istiyorum amacım mırmır avlamak ama başka balık da olur yani sizce perşembe geceden mi gideyim yoksa cuma sabahtan mı yada cuma öğlen 3 gibi mi yem sülünez-boru kurdu-yanıç bulursam alıcam yoksa tavuk göğsü ile avlancam şimdiden teşekkürler herkese.

Herkese merhaba bende amatör sayılacak bir balık sevdalısıyım bu cuma iş tatil olduğu için geceden yada cuma akşamı balığa gitmek istiyorum lara-trt kampı kundu ya gitmek istiyorum amacım mırmır avlamak ama başka balık da olur yani sizce perşembe geceden mi gideyim yoksa cuma sabahtan mı yada cuma öğlen 3 gibi mi yem sülünez-boru kurdu-yanıç bulursam alıcam yoksa tavuk göğsü ile avlancam şimdiden teşekkürler herkese.

Merhaba hoşgeldin.
Öncelikle etiket ayarlarını yaparsan sana isminle hitap edebiiriz 🙂

mırmır hem gündüz hem gece av yapan bir balık türü. Ama akşam yani hava karardıktan sonra gece yarısına dek daha verimli av yapar. yem olarak ilk tercihin boru kurdu ve sülünez olsun. yem ipi kullan mutlaka. sessizlik ve karanlık ilken olsun. bol şans rastgele.

Merhaba hoşgeldin.
Öncelikle etiket ayarlarını yaparsan sana isminle hitap edebiiriz 🙂

mırmır hem gündüz hem gece av yapan bir balık türü. Ama akşam yani hava karardıktan sonra gece yarısına dek daha verimli av yapar. yem olarak ilk tercihin boru kurdu ve sülünez olsun. yem ipi kullan mutlaka. sessizlik ve karanlık ilken olsun. bol şans rastgele.

çok teşekkürler tavsilerinizi dinleyeceğim cuma akşam saat 3 gibi trt kampı tarafına gitcem inşallah.

Back