Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
20150325_024839.jpg

20150325_024858.jpg

Aynı şekilde kundu dan sülünez ve 6 numara iğne ile alındı. en sondaki küçük iki arkadaş iğneyi yutmuşlar çıkarana dek malesef alıkonmak zorunda kaldılar. 3 tane küçük mırmır suya iade edildi.

Buarada bu en sonda tek başına fotoğrafı olan balık nedir bilen var mı??? uzun mesafeli atışlarda geldi iki tane..??

Herkese rastgele!

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yusuf Karpuzcuk balığı diyorlar ona, Bu sene Konyaaltı'nda yavurları yem bırakmıyor. Dediğin gibi iğneyi komple yutuyor, birde kuvvetli çekerken Mırmır gibi geliyor . :D

avlakyeri

Aktif Üye
Adı
recai dönmez
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Konyaaltı Meraları Hakkında Benimde Bir Katkım Olsun İstedim. 2014 Sonunda Konyaaltı Plajında Çekim Yapmıştım. Umarım Beğenirsiniz.

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar. Akşam üzeri babamın yoğun ısrarı sonucu yine herzamanki meramıza kundu ya gittik. Meteoroloji verilerine göre deniz pek iyi değildi kıyıdan yemli av için ama meteoroloji ve solunar değerlerine göre balık durumunu bildiren siteler yine yanıldı. Deniz hafif dalgalı, dolunay olan parçalı bulutlu ve ilk 1 saat güney doğudan sonra kuzeyden esen hafif rüzgar vardı. Yem olarak sülünez ve tavuk kullandım. Yavru balıkları çoğalmış yaklaşık 10 tane kadar denize iade ettim resimdeki ufaklıklar malesef iğneyi yuttukları için ne kadar uğraşsamda çıkarırken öldüler. İğne 6 numara düz. Yem ipi dışında farklı bir aksesuar kullanmadım. iki tane büyüğünden balık son anda dalganın etkisiyle balığa dokunmadan 3-4 sn kadar önce iğneden kurtulup yaşamlarına devam ettiler :) Sanırım kullandığım iğnenin kalitesiz olmasından dolayı. Yeni iğne almıştım lakin takım hazırlayacak zamanım olmamıştı. Resimdeki küçük yengeç bana bir süre arkadaşlık ettik. Yem yapacaktım kıyamadım denize geri bıraktım.
2015-04-04 00.49.00.jpg

20150403_205408.jpg

Herkese rastgelsin.

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar. Akşam üzeri babamın yoğun ısrarı sonucu yine herzamanki meramıza kundu ya gittik. Meteoroloji verilerine göre deniz pek iyi değildi kıyıdan yemli av için ama meteoroloji ve solunar değerlerine göre balık durumunu bildiren siteler yine yanıldı. Deniz hafif dalgalı, dolunay olan parçalı bulutlu ve ilk 1 saat güney doğudan sonra kuzeyden esen hafif rüzgar vardı. Yem olarak sülünez ve tavuk kullandım. Yavru balıkları çoğalmış yaklaşık 10 tane kadar denize iade ettim resimdeki ufaklıklar malesef iğneyi yuttukları için ne kadar uğraşsamda çıkarırken öldüler. İğne 6 numara düz. Yem ipi dışında farklı bir aksesuar kullanmadım. iki tane büyüğünden balık son anda dalganın etkisiyle balığa dokunmadan 3-4 sn kadar önce iğneden kurtulup yaşamlarına devam ettiler :) Sanırım kullandığım iğnenin kalitesiz olmasından dolayı. Yeni iğne almıştım lakin takım hazırlayacak zamanım olmamıştı. Resimdeki küçük yengeç bana bir süre arkadaşlık ettik. Yem yapacaktım kıyamadım denize geri bıraktım.
Ekli dosyayı görüntüle 16533
Ekli dosyayı görüntüle 16534
Herkese rastgelsin.
Tebrikler kardeşim, daha iyi avlara rastgelsin

Dargan

Aktif Üye
Adı
Hamdi
Güzel av olmuş. Elinize sağlık. :)