Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrikler kardeşim, daha iyi avlara rastgelsinMerhaba arkadaşlar. Akşam üzeri babamın yoğun ısrarı sonucu yine herzamanki meramıza kundu ya gittik. Meteoroloji verilerine göre deniz pek iyi değildi kıyıdan yemli av için ama meteoroloji ve solunar değerlerine göre balık durumunu bildiren siteler yine yanıldı. Deniz hafif dalgalı, dolunay olan parçalı bulutlu ve ilk 1 saat güney doğudan sonra kuzeyden esen hafif rüzgar vardı. Yem olarak sülünez ve tavuk kullandım. Yavru balıkları çoğalmış yaklaşık 10 tane kadar denize iade ettim resimdeki ufaklıklar malesef iğneyi yuttukları için ne kadar uğraşsamda çıkarırken öldüler. İğne 6 numara düz. Yem ipi dışında farklı bir aksesuar kullanmadım. iki tane büyüğünden balık son anda dalganın etkisiyle balığa dokunmadan 3-4 sn kadar önce iğneden kurtulup yaşamlarına devam ettilerSanırım kullandığım iğnenin kalitesiz olmasından dolayı. Yeni iğne almıştım lakin takım hazırlayacak zamanım olmamıştı. Resimdeki küçük yengeç bana bir süre arkadaşlık ettik. Yem yapacaktım kıyamadım denize geri bıraktım.
Ekli dosyayı görüntüle 16533
Ekli dosyayı görüntüle 16534
Herkese rastgelsin.