ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

Tabiki de at-çek tadını vermez surf av. Ama merkezde at-çek için uygun mera ve balık çeşitliliği az! çok çok az!

lakin Ali bahsetti sanırım kemane balığı dedikleri balıkla uğraşıyorum 🙂) oltama takılıyor 5-6 mt max 10 mt. geliyor sonra oturup kalıyor! kamış iyi misina iyi iğne iyi düğümler desen iyi! misinanın 10kg çekeri var ama balık gelmiyor. fudo 3700 4 numara iğneyi kırdı! 🙂))
bende 1 ay önce atçekle bir balık yakaladım alamadım dışarıya sürekli dibe çekiyordu 10 dakkaya yakın uğraştım kurtuldu ama rapalamın iğnesinden kurtuldu kopmadı allahtan merak ediyorum hala neydi diye

Yeni limanda var o uygulama,
Limana kayıtlı olmayan tekne, fiberlerde 20TL ücret kesiyorlar, makbuzları mevcut, liman girişinde de levha mevcut

Yani antalya limanına bağlama kütüğü olan teknelerden ücret almiyorlar dogrumudur..??

Öyledir sanırım Aşkın, fiberim olmadığı için net bilmiyorum. Ama oradan tekne kiralayıp açılırken dikkatimi çekmişti, oradan biliyorum.

Ya at cek ile bi tek vuruş bile alamayam bi tek ben miyim? Gerci son zamanlarda pek gidemiyorum ama antalya merkezde konyaalti olsun beldibi olsun kundu bolgesinde 1-2 sefer de olsa orada bile bir tek vurus bile alamadim 1 yildan fazla suredir. Sonunda bot motor alayim dedim oda nasip olmadı.

Merak etme sen değilsin 🙂 bende yaz biterken sık sık gidip atcek yaptım kundu manavgat ve Boğazak tarafına..bir tek kayış balığı dedikleri acayip bir balık tutttum ve jubilemi yaptım gibi bir durum oldu..sonrasında tekne aldım açığa gidiyorum artik..kıyıda pek birşey kalmadı..

uploadfromtaptalk1426791285613.jpg
uploadfromtaptalk1426791299053.jpg

2015 in ilk turnasi ufak olduğu için iade

Yinede birşeyler takılmış oltana Gürbüz! daha iyileri rastgelsin.
yem iğne vs. ne kullandın!?

Spine geldi , kendo sea bass 12cm kemik rengine atladı, 3 tane surf takım açtım kenarda yem sulunez iğne wmc 5 no , karpuzcuk mu ne diyorlar ufak bise Ondan başka vuran balık olmadı silunezleri denize bağışladim döndüm 🙂

Back