ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

o kadar surf takıma birşey gelmemesi cidden acayip bir durum!

Arkadaşlar bilginize!

Akdeniz'de Fırtına Bekleniyor!

Yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren Batı Akdeniz'de batı ve güneybatılı yönlerden esmesi beklenen rüzgarın etkisini artırarak öğleden sonra Akdeniz'in genelinde fırtına şeklinde 6 ila 8 (50-75 km/saat) kuvvetinde,
akşam ve gece saatlerinden sonra rüzgarın yön değiştirerek Antalya Körfezi ile Batı Akdeniz genelinde kuzeybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/saat) kuvvetinde fırtına; yer yer 9 (60-90 km/saat) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.
Fırtınanın Cumartesi (21.03.2015) günü gece saatlerinden sonra etkisini kaybetmesini beklenmektedir.

Yaklaşık 1 aydır zaman bulamadığım için balığa çıkamıyordum, bu gün nihayet aldım takımları attım sahile kendimi ama nafile, 5 saat boyunca tık demedi mübarek...
hal böyle olunca geçen ay Konyaaltı sahilinde bir gece avında oltama takılan resimlerde gördüğünüz orta halli balıktan oluşan "av raporumu" ! 🙂 paylaşmayı uygun buldum ... her ne kadar paylaşmaya değecek bir av olmasa da da acemiliğimize veriniz 😉 saygılar...

Dosyalar

• fish3.jpg
    fish3.jpg
    27.5 KB · Okunma: 930
  • fish2.jpg
    fish2.jpg
    71.6 KB · Okunma: 1,005
  • fish1.jpg
    fish1.jpg
    97.9 KB · Okunma: 997
Bugün Lara plajında düzenlenen balık tutma yarışmasına katildim.

Canlı kefal ile bırakma yaptığım oltayla barakuda kacirdim eğer kacirmasaydim tüm ödülleri ben alacaktim 🙂
çünkü yarışmada kayda geçecek balık tutulmadı yani kimse kazanamadı
Ufak mirmir ve yalandirma yavrularından başka birşey yakalayamadı kimse
Antalya da balık avlamak harbinden sabir isi

Bugün Lara plajında düzenlenen balık tutma yarışmasına katildim.

Canlı kefal ile bırakma yaptığım oltayla barakuda kacirdim eğer kacirmasaydim tüm ödülleri ben alacaktim 🙂
çünkü yarışmada kayda geçecek balık tutulmadı yani kimse kazanamadı
Ufak mirmir ve yalandirma yavrularından başka birşey yakalayamadı kimse
Antalya da balık avlamak harbinden sabir isi

Valla doğruyu söyleyeyim kimsenin balık tutamaması komik olmuş 🙂)

Valla doğruyu söyleyeyim kimsenin balık tutamaması komik olmuş 🙂)
🙂 Antalya körfezinin cimriliği konusundaki tezimizi ıspatlarcasına olmuş.
Hafta sonu Bodrum'dan arkadaşım vardı, illa spine gidelim balığı alacağımda alacağım dedi, tmm dedim gidelim. Netice; ben sahilde keyifci modunda onu izledim, 1 saat sonunda bu denizde balık malık yok diyerek takımı bagaja soktu.
Yapay Resif uygulaması şart şart şart!

Arkadaslar 15 yıldır antalyada balık tutarım yani denerim başta spin olmak üzere yemli av, tekne ile keteze, sırtı germe ağ sepet bırakma, falezler den asansör tekniği vb birçooook av stili ama malesef Antalya Körfezi balık konusunda çok verimsiz nedenini tam bilmiyorum yani bilimsel olarak ama bildiğim şey dünyanın en kaprisli sevgilisine hediye begendirmekten daha zor Antalya balıklarına yem begendirmek antalyada en verimli avlarım kalamar avlaridir oda tecrübe sayesinde

Back