ANTALYA Balık Av Durumu Raporları(Lara, Konyaaltı, Adrasan, Alanya, Manavgat, Kemer, Kaş, Serik)

Tebrikler kardeşim, daha iyi avlara rastgelsin

Gürbüz teşekkür ederim kardeşim. İnşallah birlikte daha iyilerini yapıcaz 🙂

tebrikler Yusuf emeğinin karşılıgı Allah daha iyilerini nasib etsin

Ali zaten durumları en iyi bilen sensin 🙂 bu balıkları tutmamda senin emeğin büyük! Sağolasın kardeşim. Baraküda lar bizi bekliyor 🙂

Güzel av olmuş. Elinize sağlık. 🙂

Teşekkür ederim darısı sizlerin başına.

çupramı saklanmış araya 🙂 @Yusuf007

Aynen o çipura aradaki tuzlanmış tavuk göğsüne geldi. Büyüklüğü Antalya kıyılarına göre gayet iyi dah iyileri size rastgelir inşallah.

Yusuf kardeşim tebrikler.
Avın bol balığın daim olsun.

Eşref bey çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına.

Yeni sahtelerim geldi yarın sabah at çek için sabırsızlanıyorum. Sizce mardan arkasımı yoksa falezler mi?

Dosyalar

• IMAG0649.jpg
    IMAG0649.jpg
    44.9 KB · Okunma: 755
Hayırlı olsun
Bu üsttekinin markası nedir. Aynından bende var. İğneleri mustad la değiştirdim yalnız. Ve tabiki mardan tarafı. Sabah suyuna güneş doğmadan hemen önce 🙂

Gerçekten büyük bir heyecan yaklaşık 35 cm bir levrekle mücadele ettim ana şanslı değildim bugün nasibimizde fotograftakiler vardı. Odun limit üstüydü kılcıklı kuyruğu salıcaktım ama ölmüştü çekerken🙂

Dosyalar

• IMAG0651.jpg
    IMAG0651.jpg
    118.3 KB · Okunma: 925
Bende isterim tuttuğum balıkları burada sergileyim ama olmuyor. Dün akşam 5 gibi martılı sitesinin ordan at çek yapayım dedim çıktım taşların üzerine attım sahteyi çekerken bir dalga başımdan aşağı indi sırılsıklam oldum. Dünkü balık maceram tam 20 saniye sürdü 🙂 Herkese bereketli avlar diliyorum.

Back