bmod
Yeni Üye
- Adı
- Okan
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
@theabir Selamlar, bende Antalya da bu işe yeni merak salanlardanım. Lrf ve spin olmak üzere 2 takımla 2 aydır lara ve konyaaltında seyrekte olsa denemeler yapıyorum. Ancak her gidişim gün ortasına denk geldiği ve dalgalı denk geldiğinden verimli geçti diyemem. Sana shore jig ya da lrf seç diyecek tecrübeye de sahip değilim. Ancak şunu söyleyebilirimki Lrf ve spinde hafif sahteler kullanacağın için asıl maliyet buralarda ortaya çıkıyor. 5000 olarak belirttiğin bütçe en ucuz kamış ve makineyi alsanda diğer malzemeleri aldıkça istesende istemesende bir anda 2 katına farketmeden çıkacak. En azından bu bilgiyi branş seçimi yaparken kullanabilirsin.
Ayrıca shorejig biraz daha tecrübe isteyen, özellikle Antalya da kıyıdan yapılacaksa falezlerde nispeten tehlikeli noktalardan yapılıyor diye biliyorum bu yeni başlayan biri için zorlayıcı olabilir. Tabi ben Antalya muratpaşa, konyaaltına göre yorumladım farklı ilçelerde durum farklı olabilir.
Ayrıca shorejig biraz daha tecrübe isteyen, özellikle Antalya da kıyıdan yapılacaksa falezlerde nispeten tehlikeli noktalardan yapılıyor diye biliyorum bu yeni başlayan biri için zorlayıcı olabilir. Tabi ben Antalya muratpaşa, konyaaltına göre yorumladım farklı ilçelerde durum farklı olabilir.