nigus
Yeni Üye
- Adı
- Mert Coşkun
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Herkese merhabalar. İş için taşındığım Antalya'da 1 yıldır yaşıyorum ve asıl yaşadığım yer İstanbul'a dönüş yolum gözüktü. 1 yıl içerisinde en fazla 10 kez spin avı gerçekleştirdim. Bunların ikisinde çıkmaz denen lüferi çıkardım.. Diğeri ise 1 adet levrekti. Buda son avım.. Yine bir lüfer.. Hava, öğlen gök gürültülü ve yağmurluydu. Bir ara baktım açar gibi oldu. Fırsat bu fırsat deyip akşam üzeri takımları aldım ve doğru merama. Meraya ulaştığımda kimse yoktu. Başladım atıp çekmeye. Yaklaşık 15 dk sonra surf yapmak üzere iki kişi yanaştı yanıma. Sohbet muhabbet derken, takımlarını açıp yanıma kurdular. Ben yine devam ettim atmaya. Tam konuşma esnasında birden kalamanın boşaldığını duydum. Hafif sıkıp tasmalama yaptım. Ne olduğunu merak ederken, arkadaş suyun üzerine zıplayıp benim ben dedi ve geri girdi suya. Yaklaşık 1 dk lık mücadele sonucunda teslim oldu. Kullandığım sahte yo-zuri crytal minnow. Atmaya devam ettim başka vuruş alamadım. Hava karardı. Sahte değiştirip 15 dk daha şansımı denemek istedim. İma sasuke reppa taktım. Ama nafile. Kısmetimiz bu kadarmış deyip takımları topladım. Bundan sonra avlarıma İstanbul'da devam edicem. Bakalım orada da bu boyda balıklar çıkarabilicez mi.. Herkese bol trofeli avlar dilerim..

Ekli dosyalar
-
93.5 KB Görüntüleme: 941
Son düzenleme: