Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antalya son avım

nigus

Yeni Üye
Adı
Mert Coşkun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhabalar. İş için taşındığım Antalya'da 1 yıldır yaşıyorum ve asıl yaşadığım yer İstanbul'a dönüş yolum gözüktü. 1 yıl içerisinde en fazla 10 kez spin avı gerçekleştirdim. Bunların ikisinde çıkmaz denen lüferi çıkardım.. Diğeri ise 1 adet levrekti. Buda son avım.. Yine bir lüfer.. Hava, öğlen gök gürültülü ve yağmurluydu. Bir ara baktım açar gibi oldu. Fırsat bu fırsat deyip akşam üzeri takımları aldım ve doğru merama. Meraya ulaştığımda kimse yoktu. Başladım atıp çekmeye. Yaklaşık 15 dk sonra surf yapmak üzere iki kişi yanaştı yanıma. Sohbet muhabbet derken, takımlarını açıp yanıma kurdular. Ben yine devam ettim atmaya. Tam konuşma esnasında birden kalamanın boşaldığını duydum. Hafif sıkıp tasmalama yaptım. Ne olduğunu merak ederken, arkadaş suyun üzerine zıplayıp benim ben dedi ve geri girdi suya. Yaklaşık 1 dk lık mücadele sonucunda teslim oldu. Kullandığım sahte yo-zuri crytal minnow. Atmaya devam ettim başka vuruş alamadım. Hava karardı. Sahte değiştirip 15 dk daha şansımı denemek istedim. İma sasuke reppa taktım. Ama nafile. Kısmetimiz bu kadarmış deyip takımları topladım. Bundan sonra avlarıma İstanbul'da devam edicem. Bakalım orada da bu boyda balıklar çıkarabilicez mi.. Herkese bol trofeli avlar dilerim..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Vaaaay mert balığa gidiyonda hiç çağırmıyon :) helal olsun ben daha hiç lüfer alamadım antalyada sen İstanbul dan geldiğinden seni tanıyorlar herhalde yabancılamıyorlar ondan herhalde :)) İstanbula dönmeden bi balığa gitseydik beraber seni güzel bir akarsu ağızına götürcem ama bi ayarlayamadık balıkta yakışıklı heee tebrikler

nigus

Yeni Üye
Adı
Mert Coşkun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teşekkür ederim :) Meraya ne zaman gitsem bu boy balık çıkarıyorum mutlaka. Üstelik merkeze yakın. Ama biraz uzak sana. Git gel zor olur. Birde elin boş dönersen dahada kötü.. Aramızda mesafe olmasaydı güzel avlarımız olucaktı eminim. Gerek benim işim gerekse seninki buluşamadık bi türlü. Bu hafta dönüyorum. İnşallah tekrar geldiğimde bu sefer ilk arıcağım kişisin bu konuda :)

Son düzenleme:

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Biz de bizim lüferler nereye gitti diyorduk demek ki güneşlenmeye niyetlenmişler :) Tebrikler Daha niceleri rastgelsin

3rdem

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler çok güzel bir balik merada harika görünüyor sessiz sakin öyle biryer birakilip istanbulun kalabaliğina gelinirmi hiç ;) umarin istanbuldada birakmazlar seni baliklar rast gelsin

nigus

Yeni Üye
Adı
Mert Coşkun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teşekkürler.. Antalya'nın tek arayacağım yanı sessiz, sakin ve huzur dolu olması. Eve elim boş dönsem bile bütün stresimi atmış oluyordum. İstanbul'da bu çok zor. Olta atacak yer bulabilirsek iyi :)

3rdem

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kesinlikle haklisin.balik almasa bile insan huzur dolu olur,arada bide ben geldim diyen oldummu dadindan yenmez ;)

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Mert;
Tebrik ederim.Antalya hatıralarının içerisinde unutamayacağın bir av olmuş.:harika:
Sana İstanbul'daki avlarında daha iyilerin her daim gelmesini temenni ederim.
Yeni av raporlarını merakla bekliyoruz. :)

mataha38

Aktif Üye
Adı
ali kemal demirezen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merak ettim neresi burası