Hoşbulduk hocamMerhaba aramıza hoş geldiniz...
Hoşbulduk hocamMerhaba aramıza hoş geldiniz...
İstanbul u terketmek, isabet olmuş.Merhabalar arkadaşlar.Antalya Kaş Kalkan'dan Zafer ben. Yıllardır İstanbul'da yaşayan bir hobidaşınız olarak 3 ay önce Kalkan'a taşındım. Tam teknemi alıp hayallerime kavuşmak üzereyken ortaya çıkan covid-19 salgını sebebiyle, zamanımı evden denizi seyredip balık tutacağım günleri hayal ederek geçiriyorum🙂 En kısa sürede şu salgından kurtulup oltalarımızı suyla buluşturmak dileğiyle. Tüm hobidaşlara selam olsun🙂
Sercan Bey Merhabalar.Teşekkür ederim hoşbuldum. Daha önceki yıllarda kıyıdan baraküda, kuzu palazı, çupra, mırmır, sokar gibi türleri bolca tuttuk.Bölgenin istilacısı balon balığı her ne kadar balık tutmayı zorlaştırsa da, işi bir tık daha profesyonelleştirip tekne ile balık bulucu ve jig ekipmanlarını tamamlayarak sezonda keyifli avlar yapmayı planlıyoruz. Yolunuz tekrar Kaş bölgesine düşer de balık tutmak için yoldaşa ihtiyacınız olursa bana yazabilirsiniz.Zafer Bey hoş geldiniz. Geçen yaz Kaş civarında Akya palazlarına denk gelmiştim. Bu yaz yine aklım orada umarım bu pandemi kısa zamanda sona erer de hepimiz bir rahat nefes alırız.
Bir sorun olmazsa yazın orada olmayı planlıyoruz. Tek başıma gitmekten pek hoşlanmıyorum zaten eğer gelirsem birlikte av yaparız inşallah. Teklifiniz için çok teşekkür ederim Zafer Bey. İyi ve sağlıklı avlar dilerim.Sercan Bey Merhabalar.Teşekkür ederim hoşbuldum. Daha önceki yıllarda kıyıdan baraküda, kuzu palazı, çupra, mırmır, sokar gibi türleri bolca tuttuk.Bölgenin istilacısı balon balığı her ne kadar balık tutmayı zorlaştırsa da, işi bir tık daha profesyonelleştirip tekne ile balık bulucu ve jig ekipmanlarını tamamlayarak sezonda keyifli avlar yapmayı planlıyoruz. Yolunuz tekrar Kaş bölgesine düşer de balık tutmak için yoldaşa ihtiyacınız olursa bana yazabilirsiniz.