Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antalyalı arkadaşlar yardım Serik'te av

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
C.tesi öğleden sonra rüzgar kesiyor ve dalga yok, deniz çarşaf durumuna geçecek. Yemli avda kesin sonuç alırsın gibi sülünezinde gelirse olay tamamdır. Eğer temin edemezsen otelden salam sosis tarzı bir yem denemeni tavsiye ederim. Pazara bağlayan gece ve sabaha spin ile de baraküda alabilirsin. Şimdiden rastgelsin.
Bu sabahın durumunu göz önünde bulundurularak cumadan sonra inşallah Alanya'ya kendim gidip yem teminini bizzat kendim yapacağım. Akşam suyunda at çek ten hayır göremeyeceğim diye bari yemli avdan sonuç akmak adına gideceğim.

Akşam yemekten sonra sahile inip yemli tek oltayı sallayacagim saat 7.30 8 gibi 2 köstek bakalım şansımız saat 11 é kadar da oturabilirim. Balık gelirse saat 12 ye kadar bile dururum.

Tavsiye edildiği üzere egetechi bulup küçük bir alış veriş yapacağım ;)

Hem burada is yapan slikonlardan da 3-5 tane alırım onları denerim ;)

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Sen sin duruma göre fikrimi değiştirdim yemli av malum. Tutmasam bile kendimi mutlu ettim o her şeye değer ;)
Sabah senin otelin resepsiyonu aradım.Niye yardımcı olmadınız Burak kardeşime dedim.
Personel topluca cevap verdi. Mera söylenmez.:p

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sabah senin otelin resepsiyonu aradım.Niye yardımcı olmadınız Burak kardeşime dedim.
Personel topluca cevap verdi. Mera söylenmez.:p
Meralarda sıkıntı yok çözdüm olayı da Allahın işine karışılmıyor. bu ne biçim rüzgar elim yüzüm çatladı rüzgardan.;(

Yoldayım abi ah kendi aracım olsa totbusle gidip gelmek epey zor bir de oteli 7 yıldızlı yapmışlar ama oraya yıldız verenin diyeceğim olmayacak. Ayrı bir dünya özel aracın yoksa nanay her şey. Manavgat desen değil Serik desen değil. Ben de şimdi manavgat vardım oradanda alanyada geçeceğim alış veriş yapıp bir arkadaşım var yanımda onlarà gidip bir çay içip geri otele döneceğim;) inş.

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
alanya manavgat arası yaklaşık 65 km, otobüsle de 1 saate yakın sürer bilgin olsun.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Biliyorum saat 4.30 da orada olurum ;) razıyım zaten arkadaşım var yanımda Alanya'da oturuyor. O rehberlik edecek baba. Bu mağazaya ben anca akşam 5 te varırım. Kapatmazlar inş. o saate.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Mağazaya aradım geleceğimı bildirdim ;) Yerini öğrendik çok şükür ;)

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Meralarda sıkıntı yok çözdüm olayı da Allahın işine karışılmıyor. bu ne biçim rüzgar elim yüzüm çatladı rüzgardan.;(

Yoldayım abi ah kendi aracım olsa totbusle gidip gelmek epey zor bir de oteli 7 yıldızlı yapmışlar ama oraya yıldız verenin diyeceğim olmayacak. Ayrı bir dünya özel aracın yoksa nanay her şey. Manavgat desen değil Serik desen değil. Ben de şimdi manavgat vardım oradanda alanyada geçeceğim alış veriş yapıp bir arkadaşım var yanımda onlarà gidip bir çay içip geri otele döneceğim;) inş.
Spin disiplinine hoş geldin burak.Bu iş rüzgarsız,dalgasız,yağmursuz ve denizde ıslanmadan olmuyor.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Spin disiplinine hoş geldin burak.Bu iş rüzgarsız,dalgasız,yağmursuz ve denizde ıslanmadan olmuyor.
Abi tatlı suda spinle alakası yok ayrıca Karadeniz Akdeniz balıkları da birbirini tutmuyor;) Doğaları bile ayrı ;) Akdeniz'de dipte saklanıyor keratalar....

Ben yemli atarım bu gece inşallah halim kalırsa bakalım. Teey 80 km geldim gezdim 2 saat yem aldım 5-6 sahte ekledim 2 de jig, ayrica Yavuzun ısrarla al dedigi tatli su slkionlarini danda aldim Savagear 4playshad ;) ekledim. Ama inan spin yapasım kalmadı gelmişken gözümün gördüğünü alayım sırf diyé aldım.

Ayrıca forumdan Hüseyin Abiye (melanur)de çok teşekürler. o kısacık zaman içerisinde sağolsun bizimle çok ilgilendi. Hatta buraya kadar geldim diye balıkçının balıkçıya verebileceği en anlamlı hediyeyi verdi ;)

Bana kullan dedi Karadeniz'de ama sırf hatırası olur diye bakalım kullanmaya kiyabilecek miyiz ;)

Mağaza sahibi Mesut Bey de toprağım çıktı artık sırf sohbete bile geri gelmek farz oldu bize İnş. ;)

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yemli için yem, Spin için sahte, lrf için jigler silikonlar. Her şey tamam herhalde.