Burak Kızılırmak
Daimi Üye
- Adı
- Burak ARIK
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
Arkadaşlar iş gereği 18 ile 21 arasına Antalya Serik'é gideceğim Belek'te bir otelde kalacağım. Toplantilardan nr kadar vakit bulabilirim bilmiyorum ama özellikle geceleri ava çıkabilirim.
Yanıma bir adet takım almayı düşünüyorum.
Bölge surf avcılığını mi musait yoksa spin avlağı bulabilir miyim?
Uzun bir yolculuk olacağı için yanıma çok fazla şey almak istemiyorum.
Elimde raw 55 ve helios 35 var her ikisinide alırım ancak tek kamış taşımak istiyorum. İşin doğrusu bu sebeple spin kamışı mi getireyim surf kamışı mi getireyim sizce hangisi uygun olur.
Ayrıca 3 parça bir 3m 40 80 Fladen kamışım var taşımam biraz daha kolay olur bu kamış ile avlanavilecek sistem balık var mı ?
Getirmeyi düşündüğüm iki kamışın da kendine ait sert çantaları var.. Bu sebeple taşımak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Lineaffe Extreme surf 430
ya da Helios 240 15 45.
Ayrıca eğer surfe uygunsa nasıl bir takım hazırlayayım ?
Elimde envai çeşit iğne v.s mevcut 7 8 takım hazırlayıp poşetlere koyacağım. Malum tatil. Ne çeşit takımlar önerisiniz.
Ayrıca yem olarak ne kullanayım v.s.
Yoksa surf ile rapala avcılığı mümkün olur mu ?
Bölgeye tamamen yabancıyım bu mevsimde hangi balıklar olur v.s hiç bir fikrim yok.
En önemlisi yardımcı olursanız 2 aydır balık tutmak nasip olmamış bir kardeşinizi çok yardım etmiş olacaksınız.
Şimdiden teşekkürler.
Yanıma bir adet takım almayı düşünüyorum.
Bölge surf avcılığını mi musait yoksa spin avlağı bulabilir miyim?
Uzun bir yolculuk olacağı için yanıma çok fazla şey almak istemiyorum.
Elimde raw 55 ve helios 35 var her ikisinide alırım ancak tek kamış taşımak istiyorum. İşin doğrusu bu sebeple spin kamışı mi getireyim surf kamışı mi getireyim sizce hangisi uygun olur.
Ayrıca 3 parça bir 3m 40 80 Fladen kamışım var taşımam biraz daha kolay olur bu kamış ile avlanavilecek sistem balık var mı ?
Getirmeyi düşündüğüm iki kamışın da kendine ait sert çantaları var.. Bu sebeple taşımak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Lineaffe Extreme surf 430
ya da Helios 240 15 45.
Ayrıca eğer surfe uygunsa nasıl bir takım hazırlayayım ?
Elimde envai çeşit iğne v.s mevcut 7 8 takım hazırlayıp poşetlere koyacağım. Malum tatil. Ne çeşit takımlar önerisiniz.
Ayrıca yem olarak ne kullanayım v.s.
Yoksa surf ile rapala avcılığı mümkün olur mu ?
Bölgeye tamamen yabancıyım bu mevsimde hangi balıklar olur v.s hiç bir fikrim yok.
En önemlisi yardımcı olursanız 2 aydır balık tutmak nasip olmamış bir kardeşinizi çok yardım etmiş olacaksınız.
Şimdiden teşekkürler.