Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antalyalı arkadaşlar yardım Serik'te av

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İsimleini bilmediğim 2 dere var serikte ıskarmoza uzun formlu beyaz yada limoni dalarlı sahte kullan kardeşim ben bu akşam batı antalyada avlandım bir baracuda aldım kalınlığı kolum kadar boyu bacağım kadardı resim çekmeye fırsat bulamadım he bu arada balık bu günlerde uzakta biniyor.Levrek için bu bölgede çok uğraştım 5 cm 7cm küçük açık renk slikonları 2li bağlayıp şamandra arkası kullanmadan balık alamadım.ilk günlerde raglou kullanıyordum şimdi berkley powerbaid kullanıyorum epey randımanlı akşam suyunda atacaksan hava kararınca yanında kalamar zokası varsa derin yerlerde kalamar dene tektük çıkıyor geçenlerde 4tane tuttum 2.5 kg geldi rastgelsin

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İlla Antalyalı olacak değil yardimci olacak arkadaşlar akdeniz avcıları da yardimcı olabilirler en azından ne gibi balıklar var onun için ;) şimdiden teşekkürler ;)

Çipura var bildiğim kadarıyla bunun için yemi nerden temin edebilirim. v.s ne kullanmalıyım gibi.
Yem alacaksan manavgatta spinci murat var oradan temin edebilirsin

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Burak hayırlı yolculuklar.
Antalyada kalacağın zaman kısıtlı ama bana sorarsan 240-270 Helios kamışları Hxg 35 makinayı al elideki sahteler yetersiz ama spin deneyebilirsin.
Eğer bir malzemeci bulup 30-40-50 grm hafif jigler bulursan 2.70 Helios zaten bu yönde bir kamış shore jig deneye bilirsin.
Dalgalı bir yer seçersen şansın artar diye düşünüyorum.
Şimdi evde heyecan ve telaşla yerinde duramadığını biliyorum.
Otelin komi ve ahçı yamaklarından bir şeyler öğrene bilirsin.
Malzemeciyide resepsiyondan öğren.
Birde en önemlisi otelin dalış hocası varmı onu öğren faydası dokunabilir.
Hiçbir şey yakalayamassan son gün hamama gir masaj yaptır anca sakinleşirsin.
Rastgele.

Balıkçı Abi

Aktif Üye
Adı
ibrahim barış
Kan Grubu
B Rh Negatif
spin alet edevatları topla git. ne yemli ne de surf uğraşma sakın. kısmetine iyi avlak bulabilirsen ihya eder seni antalya. :) hayırlı avlar.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
İsim gereği ben biraz düzensiz uyuyorum sabahları çok erken uyandığımdan... ;) uykunun yarısını aldım diğer yarısı için uyumadan bakıyorum cevapları vereceğim...

Son düzenleme:

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Barakuda için resimde ki kendolar sanırım beyaz ve limoni olan kesin iş görür ancak Yekta abinin dediği gibi bu ara nazlı turna, derinde geziyor. Şimdiden bol şans

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Öncelikle ilgilenen bütün arkadaslara çok teşekkürler. Ben galiba yemli avla uğraşmayacağim. Ugrassamda beni totmayacak bir sekilde hemi falan buluduğum yerden getirecek şekilde okabilir. Spin takımları toplayıp gideceğim.

Galiba Slikon yemlerde iş yapiyor bu bölgede Diğer ufak slikonlarla at çek de deneyebilirimm çeşitli Slikon yemler im mevcut çok zengin bir sahte koleksiyonum yol malesef.

Ben 3 12 lrf kamışı da yanıma alma gereği hissettim bilemiyorum. Slikonlari denemek için.. Sanırsam suyun bir iki mete altına girmemiz gerekiyor. Daha öncede Akdeniz'de levrek için daha çok Slikon yemler kullanıldığını duymuştum.

Son düzenleme:

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bak nasıl da şekillendi olay. Sistem malzeme yer sorunlarının tamamı çözüldü. Balık tutarsan raporlamayı unutma ama. Rastgelsin.