Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antalyalı arkadaşlar yardım Serik'te av

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
İnşallah ;) diyelim. 5 6 takım yedek yapayım eğer sabah akşam suyundan balık alamazsam at çekle yemli atacagim dibe bu aksam takımlar hazırlarim artık ;)

6 4 2 numaralı ignelerle 3 lü takımlar yapmayı düşünüyorum klasik.

Da sülünez bulabilirsem oradan onu kulkanimi tavsiye etti Fatih kardeşim. Sülünez bayağı büyük kalır iğneleré, iğneyé takmasini bilmiyorum bu meleti ;D kesiliyor da mı katlıyor fleto gibi yoksa farklı şekilde mi?

20150217_022258.jpg

Misina olarak 35 ya da 40 beden üzerine üçlü firdondülerle 25 30 mm düşünüyorum. Kalın mi kaçar. Öyle derseniz 35 üzerine 22 mm 10 ya da 15 cm köstekler yaparım ;)

Son düzenleme:

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
35 bedene 30 köstek iyidir. uzunluğuda 15-20 cm uygundur. yemi keserek takacaksın. yemi taktıkdan sonra bak. düşmüyorsa kendinde beğeniyorsan tamamdır. atabilirsin. iğne takılıyormu diye deneme ama.:):):)

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
35 bedene 30 köstek iyidir. uzunluğuda 15-20 cm uygundur. yemi keserek takacaksın. yemi taktıkdan sonra bak. düşmüyorsa kendinde beğeniyorsan tamamdır. atabilirsin. iğne takılıyormu diye deneme ama.:):):)
Sülünez de yem ipi kullanabilir miyim ? Keserken ise fleto mu yoksa direk ortadan 3 parça yapıp yuvarlak silindir şekilde mi takmak gerekir?

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yem ipi süper olur. fileto olmaz. iğneye uygun şekilde 3-4 parça kes ve düşmeyecek şekilde tak.

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
aslında yem ipini sardalya fileto gibi daha büyük ve yumuşak yemler için kullanıyorlar iğneden düşmesin ve küçük balıklar tırtıklayıp bitirmesin diye. süper olur dedim ama düşününce ufak yem için çok da gerekli gelmedi sonrasında. Ama yine de yanında bulundur ki keşke demeyesin.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hımm 2 küçük çanta götüreceğim yem ve yedek çantamı ;) akşam hazırlayım Resimlerim yine

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar adresi bugün öğendim geçen sene Serik'é gitmiştik.

Bu sene adres değişmiş.

Manavgat Denizyaka Mah civarı

Manavgat nasıl acaba ben şimdi goggle maps ten inceliyorum. O bölgenin dip yapısı nasıldır?

Son düzenleme:

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Google mapste gördüm galiba belekle.manavgat arasinda kaliyor tam gideceğim yer.

Son düzenleme:

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O civarda bol bol dere ya da akarsuların denize döküldüğü yerler var. Antalya da yaşamama rağmen o tarafa gitmedim balık için ama gördüm. Forumda da tutan arkadaşlar var o bölgelerde. Sülünez için yem ipi iyi seçim. Buarada Antalya için geleceğeniz tarihlerde solunar verileri iyi lakin deniz dalgalı olacak baya! Yinede meteorolojiden dalga boyu ve peryodunu kontrol edin ayrıca hava soğudu buralarda da hazırlıklı gelin derim, nemli soğuk kemiklere kadar işliyor burda!

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Teşekürler birazdan ben de takımları hazirlayacaktim bakalım dikkate alacağım dediklerinizi