Antalyalı arkadaşlar yardım Serik'te av

20150221_111125.jpg

Sabahtan bir enstantane 😉

Bu da sülüneze saldırıp kendi kendine kancaya oturan yengeç. Olduğu gibi geri attım 😉 bir sonraki çekişte gelmedi geri 😉

Bu da bölgedeki balıkçılar dan sabah çayı ikramı 😉

20150221_133615.jpg

Karakulak yada eşkina derler buralarda 50mt kadar en fazla acikta bulunur baya basar oltaya sukunez yada boru kurdu ideal yem.ipi kullan hocam.. lakin karakulak en cok gece verimlidir..

4 numara Owner kısa pala çeltikli iğne kullanıyorum kafama takıldı nerdeyse sülünez kalınlığında damağı küçük mu kalıyor ki 😉 sülünezi takımda iğne damağı çok az açıkta kalıyor amanboru kurduyla güzer duruyor.

Hem de semaver çayı. Çok şanslısın valla.

Aynen öyle ok şanslıyım.

Son bir sorum daha var bu sülünez ler ilginç bir mahlukat yav. Kabuğunu soydular sonra sanki dışında bir zar daha var. O zar çabuk dağılıyor.
Hayvanın yarısı çok iyi tam kulak memesi kıvamında. Diğer yarısı tırt sanki şu gibi dağılıyor. bu dış kabuğunu soyup atsak sadece içini çıkartıp kesip taksak nasıl olur acaba 😉

Ya da hepsini mi kullanmak iyidir. Bu ortasında siyah bir yer var sanki orası da cok koku dağılıyor gibi geldi benim sülünez ler meta olmuşlar.

Biraz kokulu olmasi iyi daha cok balik ceker son kismini salla ise yaramaz o zari soyarsan daha iyi ben genelde oyle yapiyorum ikiye bolup kullanman daha avantajli ama igne kisa palaysa igneye gore parcala keske uzun pala igne olsaydi yaninda.. hava karardiktan hemen sonra yani 18/19 arasi cok vurus alirsin haberin olsun

İğneyi sülinenin ortasından yürütüp komple takın ve iğneyi saklayın, daha verimli olacaktır. Rastgelsin...

Biraz kokulu olmasi iyi daha cok balik ceker son kismini salla ise yaramaz o zari soyarsan daha iyi ben genelde oyle yapiyorum ikiye bolup kullanman daha avantajli ama igne kisa palaysa igneye gore parcala keske uzun pala igne olsaydi yaninda.. hava karardiktan hemen sonra yani 18/19 arasi cok vurus alirsin haberin olsun

Bak işte uzun pala var bak bi öreyim hemen ama hangisi kısa palaysa aldım çipurayi. Ona göre bir büyüklük seçeyim.
20150221_164144.jpg

alt sıradaki 4 tane güzel en büyük olanı bence bosver...

Her şey güzel de benim aksam suyu yalan oldu ;( gece yola çıkacağız malesef pazar sabah çıkılacaktı. İstişare yapılmış bu gece gidilecekmış. ;( neyse vesilesi var ben akşam avi için Mustafa Yıldızdoğan konserinden vazgeçmiştim. Şimdi artık konsere giderim 😉

Back