Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

antalyalı kanocu

murat2371

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
slm kano hakkında araştırma yaparken siteyi yeni keşfettim adım murat antalya merkezde yaşıyorum bende balıkçılık ve kano merakıyla araştırmalara başladım, ve tarpon 140 model bir kano edindim sitede çok güzel paylaşımlar var özellikle antalyadan balıkçı kano kullanan arkadaşlarla tanışıp bilgi paylaşımında bulunmak isterim tavsiyelerinizi beklerim

omax

Yeni Üye
Merhaba Murat Bey bende siz gibi kano işine merak saldım ama sımdılık sadece merak malum antalya kıyıları nın verımsızlıgı tekne ıle herzaman cıkılamaması tekne alında bıle ındırme ulasdırma zorlukları vs vs vs... konyaaltındayım musaıt oldugunuz bır gun kahve ıcmeye beklerım ulusman@hotmail.com face bookdan eklersenız sevınırım

murat2371

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tabikide sevinirim balık bahane

gibbon

Yeni Üye

murat2371

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende ilk basta bunu düşündüm hatta bütçemide aştı ama pek aklıma yatmadı ama başlangıç için fena değil kıyıdan çok uzaklaşmadan kullana bilirsin biraz hafif gibi

Ekli dosyalar

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Finikede polis bir arkadaş vardı adapazarlı ismi aklıma gelmefi o epey kovalıyor kano ile

murat2371

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
slm cumartesi ve pazar günü siftah yaptım çok zevkli, konoya alışmak lazım ilk denememde fazla kalamadım 3 saat gibi gezdim ertesi gün 5 saat gibi gezdim biraz daha iyi ama antalyanın güneşi birde deniz halizleşiyorsun ilk gün 1 palamut 2 gün güzel bir karagöz aldım.