Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aralık 2015 didim avları

lorel

Aktif Üye
Adı
ilyas söylemez
Değerli Amatör Balıkçı Dostlar,
Hepinizin yeni yılını kutlar sağlık,mutluluk,huzur ve bol balıklı bir yıl geçirmenizi dilerim.
Aralık ayının muhtelif zamanlarında yapmış olduğum avlardır.Av mekanında mümkün olduğu kadar fotoğraf almamaya çalışıyorum,zira bulunduğum bölgede ziyadesiyle bohçacı ve gece zıpkın avcısı bulunmaktadır.Şikayetlerimiz kolluk kuvvetlerince pek dikkate alınmadığı için bende kendimce böyle bir tedbir alıyorum.Aslında fazla rapor açmamaya çalışıyorum genelde aynı malzeme,aynı hava ve aynı sitili defalarca paylaşmanın sıkıcı olduğu kanaatindeyim.
Resimler toplam üç ava aittir,ilk iki resimdeki balıklar Raver 98 ile 5 levreğin olduğu av ise Max Rap Fayu ile alınmıştır.Rover sabah suyu Fayu ise akşam suyu çalışmıştır.Akşam alınan levrekler son balığı alıkoyma gafletimden limiti aşmıştır.Allah balığın karnından çıkan olgunlaşmamış havyarlar ile beni ziyadesiyle cezalandırdı zaten.Tekrarı benim tarafından yapılmayacak bu hata için hepinizden ayrı ayrı özür dilerim.
Kamış; :Sevagear Bushwhacker 240cm 10-50
Makina:Daiwa Legalis 3000H
Misina:power Pro 0,15

Son düzenleme:

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Çok güzel balıklar, tebrik ederim.
Limiti gectigini insan bazen heyecandan farkedemiyor ama bunu burada dürüstçe söylemeniz ve tekrarlanmayacaktir diye kimseye gerek kalmadan belirtmeniz zaten yeterli bir olgunluk, son olanı resimlemeyip bu şekilde de rapor sunabilirdiniz sonuçta, yeter ki insan kendini kandirmasin :harika:

Mesut1903

Daimi Üye
Adı
Mesut orak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tebrikler guzel av olmus. Dürüstlüğünüz icin ayrica tebrik ederim.

serkankyn

Aktif Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
tebrikler açık sözlülüğünüz için ayrıca tebrik ederim rastgelsin

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler, duyarlılığınız için de ayrıca teşekkürler :)

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili İlyas;
Yapmış olduğun av için tebrik eder,paylaşımın ve duyarlılığın için teşekkür ederim.:)
Avlarının ve paylaşımlarının artarak devamını temenni ederim.:)

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bayadır levrek raporsuz kalmıştık elinize sağlık..Akşam suyu derken tamamen hava karardıktan sonrada balık aldınızmı ve fayu tamamen karanlıktada iş yapıyormu acep..

lorel

Aktif Üye
Adı
ilyas söylemez
Hepinize değerli yorumları için çok teşekkür ederim.Fayu beni bu avda çok şaşırttı Mehmet Bey,normalde sabah ezanı sonrası hava az çakımaya başladığı zaman kullandığım bir sahtedir(ben buna artık fayu zamanı geldi derim).Akşam öyle gözüme ilişti taktım sonuç bu işte.
Sizlere daha güzelleri rast gelsin.