Aramızda E-sigara Kullanıcıları Var Mı?

Çok erken yaşlarda başladım sigaraya. Artık çekilmez olmuştu. Tıkanıklık, koku. 500 metre yolu yürümeye üşenir olmuştum. Maddiyat desen cabası. Biraz araştırma yaptım. İngilterede Amerikada falan kullanıcı sayısı arttığı için hükümetleri araştırma yapmış. Araştırmalar sonucunda serbest bırakılmış. Bende başladım.

4 aydır E-Sigara kullanıyorum. Tane sigara içmedim. Canım istiyor. Hemde çok istiyor. Ama kafada başlıyor herşey. Sigarayı aradığım zaman çekiyorum 2-3 nefes geçiştiriyor o baskıyı.

Yeni bir hayat gibi. Yediğimden, içtiğimden, uyuduğumdan tat alır oldum. Şimdi artık keyif için çeker oldum buharı. İstediğim tat, istediğim yoğunlukta kullanabiliyorum.

Araştırmayı başkaları yapmış. %100 emin olamam tabi ki ama yukarıda da dediğim gibi kesinlikle yeni bir hayat gibi. Sigaranın verdiği eziyetlerden kurtuldum. Asansör bile kullanmıyorum artık. Cihazım Vaporesso Revenger. Sigaradan kurtulmak isteyen herkese kolaylıklar diliyorum.

Tekrardan söyleyeyim. İlk iş kafada bitirmek. Kolay gelsin👍👍

Konuyu tekrar hortlatayım madem 🙂 Aramızda halen e sigara kullanan varsa bi likit tavsiyesi isteyeceğim naçizane,, detaylar cevaplarınızdan sonra 😀

Herkesin likit zevki bir olmaz, benim bayılarak içtiğim likitler sizin hoşunuza gitmeyebilir. tam olarak arayışınız nedir?

Merhaba Arkadaşlar, Bende uzun zamandır e-sigara kullanma konusunda düşünceler içindeyim fakat bir türlü başlayamadım, o kadar çok çeşitli ürün varki alırken işe yaramaz bişey alıp parayı çöpe atmak istemiyorum.
Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz. minumum bütçe ile olabilecek en iyi cihazlar nelerdir ? Aliexpresten linkler de olabilir.
ben sigarayı azaltmak için nikotin sakızına başlamıştım yararından çok zararını gördüm 🙂 bir tane bağımlılığım vardı iki tane oldu 🙂 umarım e-sigara ile 3 e çıkmaz 🙂
şaka bir yana,
sakız kullanmayı 1 haftadır bıraktım zaten fiyatları iyice uçurdular alıp adam gibi sigara içmek daha mantıklı 🙂)) sakıza başladığımda 1 paket 8 tl idi şimdi 28 tl hatta yeniden zam gelecekmiş . bende sakızdan uzaklaştım 🙂
onun yerine e-sigara beni tatmin ederse tütün sigaradan da uzaklaşmayı istiyorum .
sigarayı tamamen bırakma konusunda içsel olarak hazır değilim gerçekten keyif alarak içiyorum henüz bir tiksinti yaşamadım 🙂 onun için şimdilik tütünden e-sigaraya geçiş yapabilirsem bu güzel bir adım olacak ondan sonra bırakmak daha kolay olur diye düşünüyorum.

hem makine hem likit tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

tşk

Merhaba Arkadaşlar, Bende uzun zamandır e-sigara kullanma konusunda düşünceler içindeyim fakat bir türlü başlayamadım, o kadar çok çeşitli ürün varki alırken işe yaramaz bişey alıp parayı çöpe atmak istemiyorum.
Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz. minumum bütçe ile olabilecek en iyi cihazlar nelerdir ? Aliexpresten linkler de olabilir.
ben sigarayı azaltmak için nikotin sakızına başlamıştım yararından çok zararını gördüm 🙂 bir tane bağımlılığım vardı iki tane oldu 🙂 umarım e-sigara ile 3 e çıkmaz 🙂
şaka bir yana,
sakız kullanmayı 1 haftadır bıraktım zaten fiyatları iyice uçurdular alıp adam gibi sigara içmek daha mantıklı 🙂)) sakıza başladığımda 1 paket 8 tl idi şimdi 28 tl hatta yeniden zam gelecekmiş . bende sakızdan uzaklaştım 🙂
onun yerine e-sigara beni tatmin ederse tütün sigaradan da uzaklaşmayı istiyorum .
sigarayı tamamen bırakma konusunda içsel olarak hazır değilim gerçekten keyif alarak içiyorum henüz bir tiksinti yaşamadım 🙂 onun için şimdilik tütünden e-sigaraya geçiş yapabilirsem bu güzel bir adım olacak ondan sonra bırakmak daha kolay olur diye düşünüyorum.

hem makine hem likit tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

tşk

aliexpresden gelenlerin %90 daha doğrusu elektronik sigaraların geçmesi çok zor hale geldi Türkiyedeki sitelerde malum fiyatlar aşırı yüksek facebook grupları var üye olursan orada 2.el yada sıfıra uygun aletler var ama şöyle diyeyim 600 tl yi yada daha fazlasını gözden çıkarın bide şu durum var aliexpreseden sipariş verdin diyelim hadi bir ihtimalde geçti diyelim bu süre zarfı en az 1 ayı bulur o süre zarfındada sigara içeceğiniz için yurt dişindan almak pek manklı değil aynı hesaba gelecek 🙂

aliexpresden gelenlerin %90 daha doğrusu elektronik sigaraların geçmesi çok zor hale geldi Türkiyedeki sitelerde malum fiyatlar aşırı yüksek facebook grupları var üye olursan orada 2.el yada sıfıra uygun aletler var ama şöyle diyeyim 600 tl yi yada daha fazlasını gözden çıkarın bide şu durum var aliexpreseden sipariş verdin diyelim hadi bir ihtimalde geçti diyelim bu süre zarfı en az 1 ayı bulur o süre zarfındada sigara içeceğiniz için yurt dişindan almak pek manklı değil aynı hesaba gelecek 🙂
Bu bağlamda facebook grupları mantıklı, ozaman öneriler kısmına geçeceğiz 🙂

Selmlar ,esigaraya geçtikten 1 hafta sonra denize karşı mangal başında sigara içmek istedim fakat tadı kokusu midemi bulandırdı içemedim 1.5 yıl oldu tek sigara içmedim,cigerlerimden gelen hırıltı ve nefes darlıgı tamamen yok oldu,avlarda daha uzun mesafeler yürüyorum gerçekten işe yaradı bende.Tavsiye konusuna gelince spin gibi çetrefilli mod,ato,pil üçlüsü makine,kamış,sahte üçlüsü gibiyse nbase, misinamız oluyor🙂 Tamamen deneme yanılma yoluyla çözülüyor.Ben çift pilli ciger çekim ile sigarayı bıraktım sonrasında tek pilli mtl içim devam ediyorum.Tek pilli başlangıçta önermiyorum çünkü tek pilli güçlü cihaz lazım onlarda pahalı öncelikle bu işin yürüyüp yürümeyecegini görmeniz gerekiyor.Benden sonra kaç arkadaşım iyisi olsun diyerek 3-5 bin liralık cihazlar aldılar fakat beceremediler ateşliye döndüler.Bütçenize uygun çift pilli özellikle vaporesso markalı f/p ürünlerini tavsiye ederim.Ben revenger almıştım sonrsında güvenilir bir siteden likit siparişi verdim castle long,gambit,unicorn gibi likitler ile sigaradan kurtuldum.Artık mtl ve kendim sararak sek nbase içmekteyim daha temiz daha kolay ve en önemlisi daha az içiyorum.Başlarken 6mg nikotin ile başladım günde 2 paket sert sigara içerdim 6mg kesmedi fazlaca içtim ama nikotini arttırmadım şimdi 3 mg düştüm son olarak 0 mg ve bunuda bırakmaya yaklaştım.Sadece 1 hafta inatla sigara yerine esigara içerseniz bir hafta sonra istesenizde sigara içemiyorsunuz.Bol şans.

bu arada inanın en önemli şey likit eğer size tadı kötü gelirse kafadan psikolojikmen ben bunu içemem diyorsun elinde çeşit likit olsun mutlaka orman meyvalı elinde olun bir tane mutlaka 🙂

Şunuda eklemeyi unutmayayım piller çok önemli en önemlisi hatta güvenilir bir yerden kaliteli pil almak lazım ben netten almadım pili gidip magazadan aldım.sony vtc6 ,samsung,lg bunlar dışında pil kullanmayın.

Back