Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ARC kafa bir efsane mi? Yoksa bir gerçek mi?

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ürünün bir linkini gönderebilir misiniz. Bir incelemek isterim

Arist34

Aktif Üye
Adı
Aris Abundance
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ozellik Avantaj Fayda...
Rakiplere karsi ustun ozellikleri saydir...
Dezavanytaji kulak ardi et...
gecmis zaman ait..satis pazarlama stratejileri...
yeni zamanda kullanicilarin www.baliksevdam.com gibi gercek tecrubeleri yasadiklarini paylastiklari siteler var...
kisaca artik guven araniyor urunde...ve kisa zamanda iyi ve veya kotu oldugu sosyal medya ile yayiliyor...
iyi olan kazansin...

cihan drums

Daimi Üye
Adı
cihan
Bu bakış açısıyla düşünürsek bir çok şey pazarlama stratejisi zaten... yok x-shipmiş, yok worm shaftmış, falan filanmış hep bizleri kandırmak için! Elbette bazı konuları tanıtırken abarttıkları, hatta bazı makinelerde bariz hata yaptıkları doğru. Lakin her şeye rağmen adamlar üretiyorlar, yeni teknolojiler ve makine mimarileri ortaya çıkartıyorlar ki bunları sadece satış yapmak ve para kazanmak için yaptıklarını zannetmiyorum. Bu bizim mentalite çünkü... adamlar bir şey yaptıkları zaman en iyisini yapmaya çalışıyorlar ki bunun bizim mentalitemiz ile karıştırmamak lazım.
S.a Uluç abi bizim millet olarak doğal türlerimizin kara da ve denizlerimizde yaşamasına izin vermediğimiz ve bu akıl almaz psikopatik aç gözlü lülüğümüz neticesinde bir türlü üreyemeyen veya yok olan popülasyonlar göz önüne alındığında bizim mantelitemizin ne olduğu şüphe götürmez şekilde beliriyor yeterince, evet bu şirketler mallarını allandıracak ballandıracaklar buda şüphe götürmez bir gerçek ama seninde dediğin gibi hiç bir zerre si boş değil hikaye değil çer çöp değil sadece anlayış olarak biz o ligde değiliz ondan ötürü de gerektiği gibi göremiyoruz, hadi adamları eleştirelim bizde en kötü japon un çeyreği kalitesinde kaç tane yerli olta motoru üretiliyor sakın 0 olmasın...

Son düzenleme:

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ozellik Avantaj Fayda...
Rakiplere karsi ustun ozellikleri saydir...
Dezavanytaji kulak ardi et...
gecmis zaman ait..satis pazarlama stratejileri...
yeni zamanda kullanicilarin www.baliksevdam.com gibi gercek tecrubeleri yasadiklarini paylastiklari siteler var...
kisaca artik guven araniyor urunde...ve kisa zamanda iyi ve veya kotu oldugu sosyal medya ile yayiliyor...
iyi olan kazansin...
Doğru güzel ürünü kim yaparsa insanlar kullanır.

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
S.a Uluç abi bizim millet olarak doğal türlerimizin kara da ve denizlerimizde yaşamasına izin vermediğimiz ve bu akıl almaz psikopatik aç gözlü lülüğümüz neticesinde bir türlü üreyemeyen veya yok olan popülasyonlar göz önüne alındığında bizim mantelitemizin ne olduğu şüphe götürmez şekilde beliriyor yeterince, evet bu şirketler mallarını allandıracak ballandıracaklar buda şüphe götürmez bir gerçek ama seninde dediğin gibi hiç bir zerre si boş değil hikaye değil çer çöp değil sadece anlayış olarak biz o ligde değiliz ondan ötürü de gerektiği gibi göremiyoruz, hadi adamları eleştirelim bizde en kötü japon un çeyreği kalitesinde kaç tane yerli olta motoru üretiliyor sakın 0 olmasın...
Bu eğitim düzeyiyle ilgili. Eğitimden kastım üniversite derecesi değil; bu, kitap okumayla, çevreye sve doğaya saygıyla ölçülebilir.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Uluç çok doğru söylemişsin. Bu çabalar olmasa teknoloji bu kadar gelişmezdi. Şimdi kütük gibi kaba ve ağır makinalarla atçek yapıyor olurduk. Avı sürdürmek için, 10 dakikada bir 10 dakika mola vermemiz gerekirdi.
Ancak, bu tip pazarlama dalgalarına çok kapılmamak da gerekli. Yok şu daha ileri atıyormuş, yok şu daha iyi çekiyormuş deyip, bazen abartıyoruz.
Sen bu konuları iyi araştıran ve analiz eden birisin. En azından senin gibi tecrübeli kişilere bir danışmak gerekli. Malum herkes elindeki malzemeleri elinden çıkarma derdinde!!!
Öncelikle övgün için teşekkür ederim ve elbette antin kuntin özellikleri çokta kaale almamak lazım. Lakin bu işlere yeni başlamış bir arkadaş nereden bilecek hangi özellik gerçekten önemli, hangi özelliği salla gitsin. Aslında bir konu açıp yeni başlayanlar için makine alırken dikkat edilmesi gerekenler ve hangi özellik ne işe yarar diye ama sonra kendi tecrübelerime ve yaşadığım bazı dramatik olaylara bakıyorum anında vazgeçiyorum.

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle övgün için teşekkür ederim ve elbette antin kuntin özellikleri çokta kaale almamak lazım. Lakin bu işlere yeni başlamış bir arkadaş nereden bilecek hangi özellik gerçekten önemli, hangi özelliği salla gitsin. Aslında bir konu açıp yeni başlayanlar için makine alırken dikkat edilmesi gerekenler ve hangi özellik ne işe yarar diye ama sonra kendi tecrübelerime ve yaşadığım bazı dramatik olaylara bakıyorum anında vazgeçiyorum.
Uluç sen övgüyü hak ediyorsun. Hatırlarsan ilk atçeğe başladığımda senin kafanı çok ağrıtmıştım. Özelden sana çok soru sordum. Sen de sabırla ve hoşgörüyle bana herşeyi bir bir açıkladın. Dolayısıyla, tecrübelerine yaptığım atıf gelişigüzel değil. Bir altyapısı ve geçmişi var. Bir de Buluthan vardı. Onun da hakkını burada iade etmeliyim. Hakikaten Buluthan nerelerde?

Makina bilgilendirme konusu için çekincelerinde haklısın. Bu sitede çok gördük...Birisi samimi ve yardımsever biçimde bir konuya açıklama yapıyor. Yontulmamış keresteler de odun gibi lafı sokuyor. Adam nezaketinden inceden bir söz yazıyor. Bizim kereste halen lafı uzatabiliyor. O yüzden seçici olmakta çok yarar var.

Fatih Koç bir ara Fethiye'ye geldiğini söylemişti. Yine gelirsen haberim olsun

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Uluç sen övgüyü hak ediyorsun. Hatırlarsan ilk atçeğe başladığımda senin kafanı çok ağrıtmıştım. Özelden sana çok soru sordum. Sen de sabırla ve hoşgörüyle bana herşeyi bir bir açıkladın. Dolayısıyla, tecrübelerine yaptığım atıf gelişigüzel değil. Bir altyapısı ve geçmişi var. Bir de Buluthan vardı. Onun da hakkını burada iade etmeliyim. Hakikaten Buluthan nerelerde?

Makina bilgilendirme konusu için çekincelerinde haklısın. Bu sitede çok gördük...Birisi samimi ve yardımsever biçimde bir konuya açıklama yapıyor. Yontulmamış keresteler de odun gibi lafı sokuyor. Adam nezaketinden inceden bir söz yazıyor. Bizim kereste halen lafı uzatabiliyor. O yüzden seçici olmakta çok yarar var.

Fatih Koç bir ara Fethiye'ye geldiğini söylemişti. Yine gelirsen haberim olsun
Kafa ağrıtmak ne demek... elimden geldiğince doğaya ve çevresine saygılı iyi insanlara bu güzel hobiye başlarken kendi meşrepimce yardımcı olmaya çalışıyorum o kadar. Buluthan artık facebook da takılıyor sanırım. Ben de onu buralarda pek görmüyorum. İnsanlarımızın ego sorunları olduğu veya çıkarları için bir çok konuda, hatalı olsalar da konuyu uzatmaları kanıksanmış bir şey artık.
Elbette önümüzde ki eylül ekim aylarından birinde oralarda olabilirim, gelirsem mutlaka haberleşiriz. :)

sh@rk

Yeni Üye
Adı
necip
Kan Grubu
O Rh Pozitif
konu hortladı!!!!!!
videonun 2:32 dakikasında misinanın ar-c kafadan(spool) nasıl çıktığını görebilirsiniz.