Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

Fishman07

Üye
Adı
Fevzi ÖZTÜRKMEN
Gördüğüm derken ? Türkiye' de üretim yapan firmalar arasında demek istedim ?

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bence fiber teknenin kralı anıl marindir. hiç bir marka 4.60 boyunda o cüssede geniş ve yüksek bir kalıp yapamadı. 2009 da bazı nedenler yüzünden sattık anıl marini. Sonra diğer markaların teknelerini bakıp araştırıp safterin yeni kalıbı gözüme girdi. Yeni teknem Safter 4.50 + Tohatsu 9.8 hp 4 kişi ile dün fırtınada gayet oturaklı olduğunu gördük. Ve motordanda gayet iyi performansı aldık.

umooth

Daimi Üye
Adı
umooth
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bence fiber teknenin kralı anıl marindir. hiç bir marka 4.60 boyunda o cüssede geniş ve yüksek bir kalıp yapamadı. 2009 da bazı nedenler yüzünden sattık anıl marini. Sonra diğer markaların teknelerini bakıp araştırıp safterin yeni kalıbı gözüme girdi. Yeni teknem Safter 4.50 + Tohatsu 9.8 hp 4 kişi ile dün fırtınada gayet oturaklı olduğunu gördük. Ve motordanda gayet iyi performansı aldık.

Güle güle kullan, tenteyi nerede yaptırdın ya da o şekilde mi satın aldın?

emreersoz

Aktif Üye
Adı
Emre Ersöz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
evet tente çok şık duruyor..aldınızmı.yaptırdınızmı..

Fishman07

Üye
Adı
Fevzi ÖZTÜRKMEN
Teknenizi güle güle kullanın, gerçekten şık ve kullanışlı görünüyor. 1 numarada sıkıntı yok herkesin fikri aynı olduğuna göre, 2,3 ve 4 te yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
Ben öğrenmek için yanlış yöntem seçmişim galiba ;) bu konuyu açan arkadaş konuyu tam 12'den vurdu. Teşekkürler

oguzsen

Aktif Üye
Teknenizi güle güle kullanın, gerçekten şık ve kullanışlı görünüyor. 1 numarada sıkıntı yok herkesin fikri aynı olduğuna göre, 2,3 ve 4 te yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
Ben öğrenmek için yanlış yöntem seçmişim galiba ;) bu konuyu açan arkadaş konuyu tam 12'den vurdu. Teşekkürler
Bir faydası oluyorsa ne mutlu :)