night fisher
Daimi Üye
Soruyu soruyorsun,cevabını okumuyorsun,sonra tekrar soruyorsun.arkadaşlar ben 460 dışı fiber içi ahşap tekneye 25 hp parsun uzun şaft motor alıyorum çok mu gel içek acaba ?
verdiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Soruyu soruyorsun,cevabını okumuyorsun,sonra tekrar soruyorsun.arkadaşlar ben 460 dışı fiber içi ahşap tekneye 25 hp parsun uzun şaft motor alıyorum çok mu gel içek acaba ?
25-40 hp arası uygundur.
arkadaşlar ben 460 dışı fiber içi ahşap tekneye 25 hp parsun uzun şaft motor alıyorum çok mu gel içek acaba ?
Harun bey sanıyorum forumda yeni olduğu için acemilik yaşıyor.Soruyu soruyorsun,cevabını okumuyorsun,sonra tekrar soruyorsun.
Harun Bey merhabalar. Yazdıklarımızı görebiliyor musunuz? Foruma mesaj yazabildiğinize göre diğer mesajları da görebiliyor olmanız gerekir. Zira bir diğer bakış açısıyla size kıymetli vaktini ayırıp değerli bilgilerini paylaşan üyelerimizin cevaplarını görmezden geliyormuş gibi görünmektesiniz. Aynı sorunuzu tekrarlayıp hiç cevap verilmiyormuşçasına davranırsanız, bu en nazik tabirle size cevap yazmış üyelerimizin kalbini kırar.460 içi ahşap dışı fiber eni 190 ağırlığı 400 kg olan salma yok altı nispeten düz tekneye 25 hp parun veya 20 hp mercury hangi motor tavsiye edersiniz
Şimdi den verdiğiniz bilgiler için TEŞEKKÜRLER