Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

gurcansap

Daimi Üye
Adı
Gürcan Sap
Kan Grubu
A Rh Pozitif
25-40 hp arası uygundur.
arkadaşlar ben 460 dışı fiber içi ahşap tekneye 25 hp parsun uzun şaft motor alıyorum çok mu gel içek acaba ?
verdiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler
Soruyu soruyorsun,cevabını okumuyorsun,sonra tekrar soruyorsun.
Harun bey sanıyorum forumda yeni olduğu için acemilik yaşıyor.
Fatih bey size cevap olarak 25-40 hp arası uygundur demiş...

harun gören

Yeni Üye
460 içi ahşap dışı fiber eni 190 ağırlığı 400 kg olan salma yok altı nispeten düz tekneye 25 hp parun veya 20 hp mercury hangi motor tavsiye edersiniz
Şimdi den verdiğiniz bilgiler için TEŞEKKÜRLER

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
460 içi ahşap dışı fiber eni 190 ağırlığı 400 kg olan salma yok altı nispeten düz tekneye 25 hp parun veya 20 hp mercury hangi motor tavsiye edersiniz
Şimdi den verdiğiniz bilgiler için TEŞEKKÜRLER
Harun Bey merhabalar. Yazdıklarımızı görebiliyor musunuz? Foruma mesaj yazabildiğinize göre diğer mesajları da görebiliyor olmanız gerekir. Zira bir diğer bakış açısıyla size kıymetli vaktini ayırıp değerli bilgilerini paylaşan üyelerimizin cevaplarını görmezden geliyormuş gibi görünmektesiniz. Aynı sorunuzu tekrarlayıp hiç cevap verilmiyormuşçasına davranırsanız, bu en nazik tabirle size cevap yazmış üyelerimizin kalbini kırar.

harun gören

Yeni Üye
tekne suya indi 460 boy 200 en 400 kg arlık 25 hp persun 2 kişi ile 10 mil yapıyor
9.9 la 35 km hız yapıyor diyenlere sakın inanmayın
iyi günler

fethiyeli

Yeni Üye
arkadaşlar özkaya 4.65 polyester çift cidar sizce nasıl bir teknedir 9.9 marıner özkaya iyi dediler ama kullanan varsa bilgilendirebilirmi teşekkürler

oltadaçipura

Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bilgi edinmeye çalışırken bu siteye denk geldim. İlgili ve bilgili arkadaşların olduğunu gördüm. Ben ikinci el bir tekne ve motor almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim. Bu işte ikinci el tavsiye edilir mi?

Lidya1

Yeni Üye
Merhabalar 460 B tekne sahibiyim boğazda gezi ve balık tutma amaçlı motor araştırıyorum, trimli, manuel, kaç beygir yeterli olur onerilerizi bekliyorum. Göksu deresinde teknesi olan arkadaşlar baglama konusunda yol yordam fikir verirse sevinirim.

lavatya

Yeni Üye
Oguz bey bize bi yardimci olun marin boat tan tekne siparişi verdik marin boat samba 5.30 parsun 25 lik motor ile birlikte yalnız internette resimden başka bişi yok video falan bulamadık güvenilir mi çünkü marka tekneleri olarak hasar almadan batma gibi şeyler söz konusu daha elimize geçmeden pişman olmaktan korkuyoruz cevaplarınız için şimdiden sağolun