Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba,

Vergiden muaf bir tekne düşünüyorum. Kullanma amacim seyir yapmak. Kamara , wc ve içten takma bir motor istiyorum. Uygun olarak ne öneriyorsunuz?
Saygılarımla.

merhaba arkadaşlar
2 tekne arasında kararsız kaldım bana öneri ve tavsiyeniz ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz
marin bot 4,50 veya
isatek 4,65 konsullu modeli
teknik kalite güven hakkında bana hangisini önerirsiniz

veya başka bir marka önerebilirmisiniz

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
2 tekne arasında kararsız kaldım bana öneri ve tavsiyeniz ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz
marin bot 4,50 veya

Yerliyurt benim tercihim oldu.Geçen sene boatshow'da aldım.Bana da önermişlerdi.
Yerliyurt kullanıcıları genelde memnundur kayıklarından.

bu işin acemisiyim ama sizi bulmuşken sorayım; 3-4 kişi binip izmit körfezden çıktımı İstanbul rivaya kadar yaz kış demeden rahatça yol alabileceğim bir teknenin teknik özellikleri ne olmalı metresi beygiri vsvs sadece fiber olsun ve üstü kapalı olsun istiyorum buna göre yazarsanız memnun olurum.

Merhaba. ben aranıza yeni katıldım. ben de 3,5 m troya marin ve 6 hp 4 zamanlı parsun düşünüyorum, düşünceleriniz nedir? genelde biraderim ve ben kullanacağız, pek açılmayı sevmeyiz. Yılda 1-2 hafta tatilimiz var o ara kullanacağım için böyle küçük bir takım düşündüm. avlanacağımız yerde mersin silifke tarafları. 4 m altı alma diyenler oldu ama böyle bir takım güvenli olurmu?

merhaba arkadaşlar
marin bot 4,50 veya

veya başka bir marka önerebilirmisiniz

Anıl Marin 430 tekneye baktınız mı? Yapı olarak şu ana kadar daha iyisini görmedim.

Back