Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar,

Kucuk bir tekne almak istiyorum, ama hic tecrubem yok. Tekneyi kullanım amacım,
*Mersin civarindaki koyları dolaşmak,
*Gerektiğinde bir kaç gün içerisinde kalmak
*Yılda bir kez de olsa Marmaris, Gocek taraflarına gidip gelmek.
*Tekneyi tek kullanacağım, bir noktadan digerine mumkun oldugunca hızlı gitmem gerek, gun icinde bilgisayardan calısmak durumundayım.
*25 mil civari hiz belirtiyor ilanda, bu benim icin yeterli gorunuyor.

Asağıdaki ilandaki teknenin, belirttiğim amaçlarla ihtiyaçlarımı giderip gideremeyeceği noktasında sizlerin tecrubelerinden faydalanmak isterim. Tesekkurler
(link)

Tekne polonya malı.web sayfası bu .
(link)

Gördüğüm kadarıyla dengeli bir performansı var. Polanya da tekne yapımı çok yaygın. Kalite ve dizayna önem veriliyor. Avrupa'nın pek çok ülkesine ihraç ediyorlar. Hatta Benetau ve Jeannau bile Fransız üretici olmasına rağmen bazı teknelerini Polonya da yapıyorlar.

*Mersin civarindaki koyları dolaşmak, Yeterli
*Gerektiğinde bir kaç gün içerisinde kalmak , biraz sıkıntılı
*Yılda bir kez de olsa Marmaris, Gocek taraflarına gidip gelmek. Römork ile giderseniz sorun yok.
*Tekneyi tek kullanacağım, bir noktadan digerine mumkun oldugunca hızlı gitmem gerek, gun icinde bilgisayardan calısmak durumundayım. Aküye bağlantılı yapar bilgisayarı kullanırsın bir de Turkcell Vınn almak gerekecek.
*25 mil civari hiz belirtiyor ilanda, bu benim icin yeterli gorunuyor.

Valla arkadaşlar bana sorarsanız en iyisi ahşap derim tabiiki benim düşüncem polyester tekneler biraz oynak oluyor adamın içini dışına çıkartıyor.20170725_105723.jpg

@baybaykal Çok ama çok güzel bir tekne. Gökay bey ile ayvalıkta bire bir tanışıp tekneye binme imkanım oldu. Tavsiye ederim çok kaliteli bir ürün

@baybaykal Ama bana kalırsa o fiyata yabancı bir ürün alacağınıza Türk yapımı Çok daha kaliteli ürünler var. Mesela 60 hp ile alabileceğiniz 55.000 tl fiyatı olan ürünler var. Tavsiye ederim.

Resimdede gördüğünüz tekne için dıştan takma fara ihtiyacımız var. Daha çok düşüncemiz güneşliğin olduğu yere çakmak ile çalıştırabileceğimiz uzun mesafe ışık verecek bir spot lambaya ihtiyacımız var. Ne gibi bir şey tavsiye edebilirsiniz kullanan veya bilen arkadaşların yardımını rica ediyorum.79319 dosyayı görüntüle6386FF0E-66AE-4CDE-9D8A-092070CD98B0.jpeg

30.000-35.000 TL bütçe ile tekne ve motor ne önerirsiniz.
Yer İSTANBUL

Back