SelamlarMerhabalar,
Bu konu üzerinde durulmuştur fakat sizlerin tecrubesi yol gösterici olacagını düşünmekteyim.
Yerliyurt 460 ve Honda 20 hp takım almak istiyorum. Fakat 20 HP nin Yerliyurt 460 için yetersiz geleceği söylenmektedir. 30 hp bütçe yetersiz. Bu nedenle yerliyurt 450 yöneldim. Fakat gönül 460 diyor. Kişiden kişiye değişir fakat , çok hızlı gitmek diye bir isteğim yok fakat gitmek istediğim yerede tın tın gitmek istemem. Bahsedilen bu yetersiz kalma durumu pişman edicek seviyemidir. Bu konuda tecrübeli kardes ve abilerimin görüşü tecrübüleri nelerdir. Şimdiden çok tesekkur ederim.
MMerhaba arkadaşlar sizden ricam tekne almadan önce iyi bir fiyat araştırması yapıp bana danışmanız. 0 teknelerde
Çok fazla sürat farketmez yalnız tekne yüklü ise tekne hızlanamaz hem yakıt artar'bence önemli değil' hemde dalgada zorlanırsınız o kadarMerhabalar,
Bu konu üzerinde durulmuştur fakat sizlerin tecrubesi yol gösterici olacagını düşünmekteyim.
Yerliyurt 460 ve Honda 20 hp takım almak istiyorum. Fakat 20 HP nin Yerliyurt 460 için yetersiz geleceği söylenmektedir. 30 hp bütçe yetersiz. Bu nedenle yerliyurt 450 yöneldim. Fakat gönül 460 diyor. Kişiden kişiye değişir fakat , çok hızlı gitmek diye bir isteğim yok fakat gitmek istediğim yerede tın tın gitmek istemem. Bahsedilen bu yetersiz kalma durumu pişman edicek seviyemidir. Bu konuda tecrübeli kardes ve abilerimin görüşü tecrübüleri nelerdir. Şimdiden çok tesekkur ederim.
Öncelikle merhaba 2.50 fibere teknede 2 kişi balık yapacaksanız sorun yaşamazsınız ama 3 kişi ve motor da olursa sorun yaratırMerhaba Arkadaşlar,
Tatlısuda av yapmak için şöyle bir düşüncem var. Şişme bot ve elektrikli motor almaktan daha ekonomik gibi. Sizce iş görür mü? Küçük olmasından dolayı kolay alabora olur mu? Kafamda deli sorular.🙂
"DAĞ YATÇILIKTAN 2.50 FIBER AV MERAKLILARINA TİTANİK - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 769161309" (link)
Hocam o kadarını ben de biliyorum. 5 kişi kullanacağım demedim ki. Marka olarak nasıl?Öncelikle merhaba 2.50 fibere teknede 2 kişi balık yapacaksanız sorun yaşamazsınız ama 3 kişi ve motor da olursa sorun yaratır
Marka olarak soruyorsanız o boyutlarda ve bu fiyatlarda tekne yapan çok fazla marka yok ama 4 üstü düşünüp sorsaydınız yerliyurt safter tavsiye verirdim. Ama bu teknenin güzel yanı da tek kişi rahatlıkla denize atıp çekebiliyorsunuz.Hocam o kadarını ben de biliyorum. 5 kişi kullanacağım demedim ki. Marka olarak nasıl?