orhanyurt
Aktif Üye
- Adı
- orhanYurt
Teşekkürler ,sagaolasın gökhancığım.Geçmiş olsun Orhan abi, balıklarda harika görünüyorlar tebrikler...
TeşekkürlerGüzel avlar için tebrik ediyorum.
Sagolasın.Tebrikler Orhan bey.
Sağolasın şeref,oldukça keyifliydi.Tebrikler Orhan
Güzel avlar yapmışsın.
Her zaman rastgelsin.
Teşekkürler akıncığım..işgüç işte..senin trofeleri takip ediyorum..paylaşımın için tebrik ederim.Tebrikler çok güzel balıklar. Uzun süredir sesiniz çıkmıyordu. DEvamını dilerim.
Sevgili kardeşim,,fıstıklı mırmır cenneti..gündüzleri millet at çek yapıyor,,ama ufak geliyor..tekeleri fıstıklıdan bol miktarda temin ediyorum.iri mırmır gece saatleri alıyorum.bolsans dilerim sana.tebrikler orhan abi;
özellikle mırmır için ne yem kullandınız!
10 gün önce fıstıklı sahillerinde pekte iri mırmır yakalıyamadık.
Sagolasın hızır kardeşim sanada geçmiş olsun..geceleri özellikle çok dikkat edilmeli..zira hepimizin mesuliyetleri var..unutmamak gerek.karagöz tabiki var..ama kurt lazım..armutluda yok.sağlıcaklakal kardeş.tebrikler orhan abi karagözler yokmu ? o kayalıklarda yanlız gezilmez abim aman dikkat et yar gibi uçurum gibiler kazasız belasız sezon dilerim abi
Sağolasın hamdicim..halletmedin benim işiGeçmiş olsun Orhan abi.
Balıklar güzelmiş tebrik ederim.
Sağolasın kardeşim.kayalardan iri mırmır çok zor alınıyor..yıkıyor ortalıgıgeçmiş olsun ve daha bereketli avlarınız daim olsun mırmır gerçekten iriymiş...