Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Artık yeter!

y_a_s

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar;
İsmim yunus 25 yaşındayım.Karadeniz teknik üniversitesi inşaat mühendisliği bölümü mezunuyum ve şu anda beykent üni.de işletme bölümünde yüksek lisans yapmaktayım.Ayrıca bir kadın giyim markasının sıraselviler caddesindeki mağazamda bayiliğini yapmaktayım.Adana doğumluyum fakat 3 yaşımdan sonra Trabzon'da büyüdüm veçocukluğumdan beri hem amatör balık avcılığı yaptım hem de akvaryum hobisine gönül verdim.2 sene önce iş sebebiyle İstanbul'a geldim o gün bu gündür işten güçten dolayı balığa çıkamadım maalesef.Şimdi ancak kendime ayırabilecek vaktim olmakta ve de bu boş vakitlerimi değerlendirebilmek için ve aynı zamanda deli gibi de özlediğim için daha fazla dayanamayıp başlığa da yazdığım gibi artık yeter diye haykırdım resmen :D bugün gidip kendime 1 adet kamış ve makine aldım.İstanbul açısından çok bilgisizim.Gerek meralar konusunda gerek hangi balıkların tutulduğu konusunda hiç bir bilgim yok bu yüzden zaman zaman başınıza ağrıtacağım şimdiden kusura bakmayın :D

a-fisherman

Aktif Üye
Hoşgeldin Yunus. Trabzondan sevgiler.Rastgelsin.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Yunus

yigitkaya

Üye
Yunus hoş geldin. Umarım özlediğin balıklara bir an önce kavuşursun.

İstanbul balıkçılığı ve avlakları çok çok farklı teknikler ve nispeten üst düzey av araçları gerektirir.

Avlamak istediğin balık türlerini yazarsan bu konuda da yardımcı olacak birileri çıkacaktır.

Tekrar hoşgeldin.