Şahsen çok ama çok keyif aldım, daha otobüsten inerken, Ege'nin çorak ve çalılıklarla dolu topraklarına ayak basmanın ve kendine has değişik otların kokularının karıştığı tertemiz havayı ciğerlerime çektim... Hani bir şarkı var ya, gitsem huzuru koklasam Ege'de diye

Karım olsa boşarım kalırım bu güzellikler için

Şunu anladım ki ben Foça'yı özlemişim

Deniz çuprasını özlemişim.. Denizin dibini tastamam görmeyi özlemişim... Dizlerime kadar kayalıklardan denize girip gezer kurşunlu tek iğneli oltayla avlanmayı özlemişim... Madyanın ellerimden hala daha çıkmayan pembesini özlemişim... Gözlükle şnorkelle dalmayı, deniz hıyarı çıkarmayı, dipteki balıkları seyretmeyi, deniz çayırlarını ve aradan kaçak geçiş yapan meraklı Ege levreklerini özlemişim...
Herkes güler yüzlü, birbirine karşı son derece anlayışlı ve yardımseverdi, bu da bir kez daha bu aileye mensup olduğum için gurur duymama yetti..
Bulunduğumuz mevki, sessiz ve bakirdi, kafamızı dinledik, doğayla başbaşa kalarak şehrin stresini bir nebze olsun atabildik...
Kıyı avına yeterince ilgiyi gösterebilseydik ciddi balıklar yakalayabilirdik, tekne ile vakit harcadık resmen ancak, ilk kez gidilen merayı sonuna kadar tanıdığımızı düşünüyorum,bir daha ki sefere zamanda yanlışlıklık olmaz ise ciddi avlar yapılabilir buna inanıyorum...
Teknede yaşanan talihsizlikler silsilesi bir daha olmaz, kaptanlar da iyi niyetli olursa ciddi mercan avları da yapılabilir, doğru taktik Süleyman abinin bahsettiği akış tekniğidir bunu bizzat gözlemledik...
Kahvaltılar olsun, akşam yemeği olsun, son derece keyif aldığımı belirtmeliyim, kaldı ki sevdiğim insanlarla biraradayken peynir ekmek olsa kaç yazar

Maksat gönüller bir olsun, herkes aynı duyguları paylaştığında oluşan enerji ve sinerji inanılmazdı.. Molaları iple çektiğim bir seyahatti resmen.. Herkes kafa dengiydi herkes ortama ayrı bir renk kattı.. KAtılan herkesi önce kutluyorum, sonra teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, hepiniz ayrı ayrı kıymetli olduğunuzu bilmelisiniz
Melih kardeşime de ayrıca teşekkür ediyorum, güzel bir organizasyon oldu, hiç bir şey eksik değildi.. Bora abiye de teşekkür ediyorum bizleri güzel ağırladı, başı kalabalıktı biraz, birdahakine umarım daha çok aramıza katılır en eski üyelerimizden kendisi ve ailemizden biri
Hamdiciğimle yolculuğu zaten oldum olası sevmişimdir, keyiflerimiz de ortak olduğundan çok iyi anlaşırız
Aramıza taa Bursa'dan katılan Celal abi ve ailesine ve Mustafa abi ile eşine de teşekkür ediyorum bizlere herzaman ki gibi renk kattılar
Süleyman abi ellerine sağlık sadece resimleri yüklemesi bile kimbilir kaç saat sürdü.. Emeğine sağlık abim seni seviyorum

Süper sürprizinle daha başlangıçtan damgayı vurdun bu organizasyona, katılımın ve pozitif enerjin hepimize güven ve huzur veriyor iyi ki hayatımızdasın abi

Günün yorgunluğunu atmak için buz gibi biramızı alıp balkonda yaptığımız keyif hakikaten damağımda kaldı.. Böyle huzurlu dakikalar ömre bedel dakikalardır, tekrarı olmaz, o anların kıymetini bilerek yudum yudum özümseyerek yaşamak gerekir, inan saniye saniye özümsedim o anları belki sana belli etmedim ama hafızamda herzaman kalacak kadar güzeldi