Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Assos Turu Final Raporu - (Trofe'nin en güzeli)

helaldılı

Daimi Üye
Adı
adem demirtaş
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar hiç bir şey söylemiyorum bu güzelliklere ancak hafta sonu şöyle geniş geniş okuyup resimleri tek tek inceleyerek yorumlamak istiyorum iyi ki varsınız selamlar.

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Biz hobi tutkunları için balık tutmak her zaman bahane olmuştur,10 liralık balık tutmak için 50 liralık masraf yaparız bu yüzden,dışardan bakanlar anlayamaz.

Bu yüzden asıl trofe olan iyi zaman geçirmeyi,eğlenmeyi yakalamışsınız,tebrikler :)
Genco merhaba,

Öncelikle sana da katılımın ve yorumların için çok teşekkür ederim. Hobimiz için harcadığımız paranın hesabını tutmayız, tutamayız, en azından ben tutmuyorum. Tutan da eminim ki, bu işi hobi olarak yapmıyordur

Senin de söylediğin gibi en güzel Trofe bu bence de ve bunu yakalayabildiğim için çok mutlu oldum. Yeni Trofe'ler tutabilmek için de sabırla ve heyecanla bekliyorum.

Umarım seninle de birlikte Trofe Avı'mız olur ve birlikte mutlu oluruz ;)

Her zaman rast gelsin...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süper. Hepinizi tebrik ediyorum..

Harika olmuş..
Teşekkür ederim/z Arif,

Umarım senin de dahil olduğun bir organizasyonda buluşur, bir iki satır muhabbet eder, bir iki kadeh içer, bir iki olta atabilir ve hoşça vakit geçiririz ;)

Belki İzmir'de bir organizasyon düzenlersin ve bizler sana eşlik etmeye çalışırız, ne dersin

Her zaman rast gelsin...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Arkadaşlar hiç bir şey söylemiyorum bu güzelliklere ancak hafta sonu şöyle geniş geniş okuyup resimleri tek tek inceleyerek yorumlamak istiyorum iyi ki varsınız selamlar.
O zaman sana kolay gelsin Adem ;)

Ben konuyu açabilmek için iki gün uğraştım, sen yorumlamak için bakalım ne kadar uğraşacaksın

Her zaman rast gelsin...

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şahsen çok ama çok keyif aldım, daha otobüsten inerken, Ege'nin çorak ve çalılıklarla dolu topraklarına ayak basmanın ve kendine has değişik otların kokularının karıştığı tertemiz havayı ciğerlerime çektim... Hani bir şarkı var ya, gitsem huzuru koklasam Ege'de diye :D Karım olsa boşarım kalırım bu güzellikler için :D Şunu anladım ki ben Foça'yı özlemişim :( Deniz çuprasını özlemişim.. Denizin dibini tastamam görmeyi özlemişim... Dizlerime kadar kayalıklardan denize girip gezer kurşunlu tek iğneli oltayla avlanmayı özlemişim... Madyanın ellerimden hala daha çıkmayan pembesini özlemişim... Gözlükle şnorkelle dalmayı, deniz hıyarı çıkarmayı, dipteki balıkları seyretmeyi, deniz çayırlarını ve aradan kaçak geçiş yapan meraklı Ege levreklerini özlemişim...

Herkes güler yüzlü, birbirine karşı son derece anlayışlı ve yardımseverdi, bu da bir kez daha bu aileye mensup olduğum için gurur duymama yetti..

Bulunduğumuz mevki, sessiz ve bakirdi, kafamızı dinledik, doğayla başbaşa kalarak şehrin stresini bir nebze olsun atabildik...

Kıyı avına yeterince ilgiyi gösterebilseydik ciddi balıklar yakalayabilirdik, tekne ile vakit harcadık resmen ancak, ilk kez gidilen merayı sonuna kadar tanıdığımızı düşünüyorum,bir daha ki sefere zamanda yanlışlıklık olmaz ise ciddi avlar yapılabilir buna inanıyorum...

Teknede yaşanan talihsizlikler silsilesi bir daha olmaz, kaptanlar da iyi niyetli olursa ciddi mercan avları da yapılabilir, doğru taktik Süleyman abinin bahsettiği akış tekniğidir bunu bizzat gözlemledik...

Kahvaltılar olsun, akşam yemeği olsun, son derece keyif aldığımı belirtmeliyim, kaldı ki sevdiğim insanlarla biraradayken peynir ekmek olsa kaç yazar ;) Maksat gönüller bir olsun, herkes aynı duyguları paylaştığında oluşan enerji ve sinerji inanılmazdı.. Molaları iple çektiğim bir seyahatti resmen.. Herkes kafa dengiydi herkes ortama ayrı bir renk kattı.. KAtılan herkesi önce kutluyorum, sonra teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, hepiniz ayrı ayrı kıymetli olduğunuzu bilmelisiniz :)

Melih kardeşime de ayrıca teşekkür ediyorum, güzel bir organizasyon oldu, hiç bir şey eksik değildi.. Bora abiye de teşekkür ediyorum bizleri güzel ağırladı, başı kalabalıktı biraz, birdahakine umarım daha çok aramıza katılır en eski üyelerimizden kendisi ve ailemizden biri ;)
Hamdiciğimle yolculuğu zaten oldum olası sevmişimdir, keyiflerimiz de ortak olduğundan çok iyi anlaşırız :D

Aramıza taa Bursa'dan katılan Celal abi ve ailesine ve Mustafa abi ile eşine de teşekkür ediyorum bizlere herzaman ki gibi renk kattılar :)

Süleyman abi ellerine sağlık sadece resimleri yüklemesi bile kimbilir kaç saat sürdü.. Emeğine sağlık abim seni seviyorum :) Süper sürprizinle daha başlangıçtan damgayı vurdun bu organizasyona, katılımın ve pozitif enerjin hepimize güven ve huzur veriyor iyi ki hayatımızdasın abi :) Günün yorgunluğunu atmak için buz gibi biramızı alıp balkonda yaptığımız keyif hakikaten damağımda kaldı.. Böyle huzurlu dakikalar ömre bedel dakikalardır, tekrarı olmaz, o anların kıymetini bilerek yudum yudum özümseyerek yaşamak gerekir, inan saniye saniye özümsedim o anları belki sana belli etmedim ama hafızamda herzaman kalacak kadar güzeldi ;)

Arif

Aktif Üye
Adı
Arif
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teşekkür ederim/z Arif,

Umarım senin de dahil olduğun bir organizasyonda buluşur, bir iki satır muhabbet eder, bir iki kadeh içer, bir iki olta atabilir ve hoşça vakit geçiririz ;)

Belki İzmir'de bir organizasyon düzenlersin ve bizler sana eşlik etmeye çalışırız, ne dersin

Her zaman rast gelsin...
Umarım yaparız en kısa zamanda..

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Tüm ekibe tebrikler. Hem yolda hem Assos' da eğlenceli zaman geçirilmiş. Güzel avlar ve muhabbetler yapılmış. Önümüzdeki turlardan birinde ben de mutlaka programımı ayarlayıp katılacağım inşallah. Yanıma da bir yabancı alırım herhalde giderken. :D

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Süleyman abi resimler mükemmel ellerine sağlık raporda ayrı bir mükemmel :D Gerçekten çok zevkli keyifli bir organizasyondu. Herkesle yeni tanıştık hemen kaynaştık gerçekten mükemmel bir ekipti :) Melihe bu organizasyonu düzenlediği için katılan herkese de içtenlikleri ve muhabbetleri için çok teşekkür ederim :) İnşallah bir dahaki organizasyon çok zaman almaz dört gözle bekliyorum :) Ama birdahaki organizasyonda Hamdi abi o gizli kösteklerini takımlarını bağlamayı yapmasını öğretmezsen kırılacam :D

leventt

Aktif Üye
Adı
leventt
Sizlere imrenmemek elde değil. Bizde Kasım ortası saros civarlarında Levrek peşine düşeceğiz.Balığınız bol sohbetiniz hep hoş olsun.

heraktitus

Üye
Adı
Selcuk E.
Biraz youtube'a bakinca insanin ister istemez istahi kabariyor sarozda, izmir de, adrasanda iyi balik videolari cekilmis ama bunun bir de oteki yuzu var gidipte bir sey tutamayan bir suru insan var. Bunlar onune gelmeyince insanin balikta biraz nazli olunca hafif bir burukluk hissedilebilir. Dendigi gibi boyle bir organizasyon yapmak zor hem maddi olarak hem ticari olarak, dag gezisi olsa rehber dagi bulamaz ise kizmaya hakkiniz var ama rehber baligi bulamayinca bugun sans bizden yana degil demek lazim. Ogrenilen bilgi paylasilan bilgi en degerli kazanimdir bence. En azindan muhabbet esnasinda bir buyuk balik nasil cekilir bile gecse yalniz gittiginizda bir kulak asinaliginiz olacak ve bundan dolayi suyun ustune kadar cektiginiz bir baligi kacirmak durumunda kalmayacaksiniz.

Keske biride bana balik oturdugunda motoru bosa almayi unutma deseydi. Ama o namussuz kamisin sesi ortaligi oyle bir inletiyorki o anda insanin eli ayagina dolasiyor.

Bir dahaki sefere kismet diyelim hepimize yapacak bir sey yok.