Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

...At-çek avları için Yeni Strike prolar ve Rapala X-Walk...

yucelusta

Yeni Üye
Adı
Yücel USTA
Bazılarınızın bildiği gibi ithalatçı firmada çalışıyorum. Bu sahteyi getirtmek için oldukça ısrarcı davranmam gerekti.Gele gele 400 tane geldi,beğendiğim renkler ben alamadan tükendi :(

Favorilerim
Deniz için
611T
SM08
531E
543T
R114OB

tatlısu için
817
515-713LU
524-713

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
OGO değilmi evet haklısın..
Ciyak renklerin iş yapmayacağını tahmin ediyordum yani yanlış bi önyargı işte bizimkisi :)
Erma değilde elimde pelikanın bi poperı var ermaya çok benziyor tavsiye ederim.oda dediğin renklere sahip ve çok güzel atımı var ben beğendim bakalım balıklarında gönlünü edebilecez mi :)
buyur burdan :) PELİKAN XENON
Evet,bu yakın bir tasarım.Rast gelsin.

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Bazılarınızın bildiği gibi ithalatçı firmada çalışıyorum. Bu sahteyi getirtmek için oldukça ısrarcı davranmam gerekti.Gele gele 400 tane geldi,beğendiğim renkler ben alamadan tükendi :(

Favorilerim
Deniz için
611T
SM08
531E
543T
R114OB

tatlısu için
817
515-713LU
524-713
Yücel Bey,Strike Pro'ları bana da göstermişti.Fakat sezonluk kandırıcı alma limitimi doldurduğum bir dönem olduğu için almamış,sonraki sezona bırakmıştım.Tabii olarak şimdi tükenmişler.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Umarım keyifli avlar yaparsın abi yeni sahtelerinle. Şimdiden rastgele:)

Fatih Koç

Daimi Üye

Favorilerim
Deniz için
611T
SM08
531E
543T
R114OB

tatlısu için
817
515-713LU
524-713
Yücel Usta bende tesadüfen gördüm sağolsun arkadaşların ısrarıyla sırf bunlara bakmaya gitmiştim ve bayıldım..
Resimde net değil ama 543T harika görünüyor..
Şimdi sen kalmadı deyince keşke stoklasaydım dedim kendi kendime :)
Daha ısrarcı davranıp bi 400 yada 800 daha getirtirseniz o zaman alıcam baya bi anlaşılan :) ama sahteler gerçekten iş yapar tahminimce..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Fatih Koç

Daimi Üye
Strikepro 515-713 modelini sevgili dostum Uluç bana hediye etmişti fakat bir türlü suya sokma fırsatı bulamadım. O seri içerisinde her suda iş yapabilecek bir model, altının fosforlu olması da ayrıca bir güzellik. Diğer "slim" tip az dalan kıyı sahtelerine göre damak kısmının uzun olması bana garip geldi, tabi yüzüşü görmeden bir şey dememek lazım.

Nitrolar ise muhteşem aksiyonları, cazip fiyatları, atışta mermi gibi gidişleriyle ve kanıtlanmış avcılıklarıyla sahte kutumuzun vazgeçilmezlerinden.

Yeni sahtelerinizin şansı bol olsun.
Emir doğru söylüyorsun ama bu 543T gerçekten çok albenili yani şöyle söyliyeyim maxrap flake green den bile dah iyi çakarı var ve atımıda ona yakın bir model..
sağolasın seninde inşallah ilk denemende koca bir trofe alırsın..

Fatih Koç

Daimi Üye
Abim hayırlı olsun canavarların.
Aman diyim, benim balıkları elleme :D
BEreketli avlar dilerim.
Yahu Hemşerim senin balıklar rezerve onlara dokunurmuyum ben hiç :)
Sanada bereketli avlar ve bekliyorum raporunu unutma

Moderatör tarafında düzenlendi: