KayaBalığıKaya
Daimi Üye
- Adı
- Uluç
Senin aldığın takımlar gayet güzel iş görür hiç merak etme. Misina ise keşke doğru düzgün bir ip misina alsaydın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha önce hiç ip misina tecrübem olmadığı için kendime güvenip de alamadım. Ama yinede önerebileceğiniz bir marka ve kalınlık varsa denemek isterim.Senin aldığın takımlar gayet güzel iş görür hiç merak etme. Misina ise keşke doğru düzgün bir ip misina alsaydın.
Daha önce kamışla atmışlığın çekmişliğin varsa hiç sorun değil halledersin, at la deve değil. Ben Berkley Whiplash kullanıyorum o yüzden o nu tavsiye ederim.Daha önce hiç ip misina tecrübem olmadığı için kendime güvenip de alamadım. Ama yinede önerebileceğiniz bir marka ve kalınlık varsa denemek isterim.
Evet daha önce azda olsa at çek tecrübem var. Hatta kemer bölgesinde at-çek ile zargana ve sübye türü balıklar' da yakaladım. ip misinada alıp denemek istiyorum. Peki sizce kaçlık olanından almalıyım? Teşekkürler bilgi içinDaha önce kamışla atmışlığın çekmişliğin varsa hiç sorun değil halledersin, at la deve değil. Ben Berkley Whiplash kullanıyorum o yüzden o nu tavsiye ederim.
Örgü kullanımında dikkat edeceğin tek konu var sahteyi attıktan sonra, makineyi kendin kapatmak ve bu sayede düzgün sarım yapmasını sağlamak başka da bir şey yok.