Hamdicim güzel avcılık olmuş ve oralara kadar gittiğinize deymiş.Tüm ekibi kutlarım.Usta bir levrek avcısı olan Selçuk kardeşimde ekibinize yer aldığı için artık bundan sonraki avlarınızda torik ve orkinosların hiç kurtuluş yok.Tüm ekibe selam ve sevgiler.
Çok sağol Murat, inan Kenan senin notunu iletince kendi kendime dedim ki. Muratın bir bildiği vardır 🙂mükemmel bir av raporu olmuş,sanki ordaymışım gibi zevkle okudum,
sonuçta ilk sefere göre çok iyi,
kenan benı arayıp balık yok dedıgııınde sizler için çok üzüldüm,
ama merayı çok iyi bildiğimden,
kesinlikle balık alacağınızı biliyordum,
süprizlere gebe mera,heran herşey olabilir,
resımlerde,balıklarda 10 numara
tebrikler.................
Teşekkürler Yüksel bey, balık avı zevkini yaşamak ayrı bir zevk. Yakaladığın balığın boyutu önemli değil bence. Önemli olan balıkta olmak 🙂Tebrikler Hamdi Bey çok başarılı. aksiyonu bol, bereketli, kısaca kıskandığım ve gıpta ettiğim bir av olmuş. Daha öncede bir rapora yazmıştım Boğazda lüfer alıyorum diye kendime balıkçı diyordum, taki bunları görene dek. Her daim daha irileri rast gelsin. Selamlar......
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.Yeni yıla harika bir av ile hoşgeldin demişsiniz. Umarım 2012 dostlarınızla beraber yapacağınız güzel avlara ve özellikle benim gibi balığa gitmeye zaman bulamayanlara ulaştıracağınız böyle güzel raporlara vesile olur. Tüm ekibi kutlarım..
Sağol Bülent abi, seninle de balık avında güzel günlerimiz oldu 🙂Ekipi kutlarım,,çok maceralı bir o kadar da zevkli av olmuş,,
Dostlarla birlikte bu keyfi paylaşmak en güzeli...
gelecek avlarda başarılar dilerim..
Teşekkürler Bahadır, arada fırsat yaratıp stres atmaya çalışıyoruz 🙂Sevgili Hamdi,
Tüm ekibe tebrikler. Süper bir av ve rapor olmuş.
Torikle mücade sanırım bir başka oluyordur.
Kaçanlar sizi üzse de, yakaladıklarınızla moreller yerine gelmiş.
Herdaim keyifli avlarınız olsun.
Sevgi ve selamlarımla...
Teşekkürler Sadi 🙂Hamdi abi seni ve tüm ekibi tebrik ederim..!
Güzel bi mekanda umutların tükendiği zamanlarda moral toparlayıp
karalılıkla denemelere devam etmeniz sonuç vermiş..!
Güzel bir av olmuş ve Saroz çömertliğini sizlerede göstermiş 😉
Bizimde ziyaretimizi torikle olmasada levreklerle hediyelendirmişti Saroz !
Foğograflar bi harika ve sonuç alınmasıyda yüzlerinizde var olan gülüşü arttırmış 🙂
Daha iyi avlarla daha güzel balıkların kısmet olmasını dilerim !
Selamlar 🙂