Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

At Çek İle Torik Avı 08 Ocak 2012

yesilll

Yeni Üye
Adı
Hakkı GÜN
Fotoğraflar herşeyi ne kadar güzel anlatmış. Tebrikler gerçekten de herkezin bulunmak isteyeceği bir ortam ve av grubu olmuş.
Tekrar tebrik ederim hep rastgelsin rastgelmese de bu keyfi sürekli yaşamak nasip olsun...;)

janavar

Üye
Adı
fatih kalgan
Gercekten cani gonulden tebrikler ederim hamdi abi mukemmel bir av yapmissiniz devami bizede nasal our insallah

ZaferT

Yeni Üye
Adı
Zafer Tekbıyık
tebrik ederim herzamanki gibi güzel ve keyifli av olmuş ( umarım birdahaki seferde bende aranızda bulunabilirim)

Dejavu

Aktif Üye
Adı
volkan kapar
Tebrikler, çok keyifli ve güzel bir av olmuş. Resimlerle içimizi açtınız. Devamını dilerim. Teşekkürler.

evren davut

Aktif Üye
Adı
EVREN DAVUT
sen hiç haber verme bakalım Hamdi abi:)Bu arada tulumun rengine bayıldım:)hemde Burcu soruyor facebooktan yorumumu niye sildi diye haberin olsun;)

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hamdi abi kesin guantamalo dan firar kayalıklar felan :D site de bolca torikçi doldu mübarek :D tebrik ederim abi önerdiğiniz tavsiyelere de kesinlikle katılıyorum hatta bir sohbet sırasında bunları bende aktarmıştım bir TORİKÇİ abiye :D ı love :)

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat
Saroz Balık Sevdam ekibinin ikinci adresi oldu artık :) Toriksiz gelen yok maşallah...Ekibi kutlarım güzel bir gün geçirmişsiniz devamını dilerim...

Selçuk KAYA

Kıdemli Üye
Adı
selçuk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hamdicim güzel avcılık olmuş ve oralara kadar gittiğinize deymiş.Tüm ekibi kutlarım.Usta bir levrek avcısı olan Selçuk kardeşimde ekibinize yer aldığı için artık bundan sonraki avlarınızda torik ve orkinosların hiç kurtuluş yok.Tüm ekibe selam ve sevgiler.

Öncelikle çok teşekkür ederim abi beni çok mutlu ettin senin gibi bir üstaddan güzel sözler duydugum için çok mutluyum ve tekrardan çok teşekkür ederim . Sizden duyduklarımızı öğrendiklerimizi uygulamaya çalısıyoruz birde şans yüzümüze gülünce böyle sonuçlar çıkıyor.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
mükemmel bir av raporu olmuş,sanki ordaymışım gibi zevkle okudum,

sonuçta ilk sefere göre çok iyi,

kenan benı arayıp balık yok dedıgııınde sizler için çok üzüldüm,

ama merayı çok iyi bildiğimden,

kesinlikle balık alacağınızı biliyordum,

süprizlere gebe mera,heran herşey olabilir,

resımlerde,balıklarda 10 numara

tebrikler.................
Çok sağol Murat, inan Kenan senin notunu iletince kendi kendime dedim ki. Muratın bir bildiği vardır :)

Tebrikler Hamdi Bey çok başarılı. aksiyonu bol, bereketli, kısaca kıskandığım ve gıpta ettiğim bir av olmuş. Daha öncede bir rapora yazmıştım Boğazda lüfer alıyorum diye kendime balıkçı diyordum, taki bunları görene dek. Her daim daha irileri rast gelsin. Selamlar......
Teşekkürler Yüksel bey, balık avı zevkini yaşamak ayrı bir zevk. Yakaladığın balığın boyutu önemli değil bence. Önemli olan balıkta olmak :)
Yeni yıla harika bir av ile hoşgeldin demişsiniz. Umarım 2012 dostlarınızla beraber yapacağınız güzel avlara ve özellikle benim gibi balığa gitmeye zaman bulamayanlara ulaştıracağınız böyle güzel raporlara vesile olur. Tüm ekibi kutlarım..
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Ekipi kutlarım,,çok maceralı bir o kadar da zevkli av olmuş,,

Dostlarla birlikte bu keyfi paylaşmak en güzeli...
gelecek avlarda başarılar dilerim..
Sağol Bülent abi, seninle de balık avında güzel günlerimiz oldu :)
Sevgili Hamdi,
Tüm ekibe tebrikler. Süper bir av ve rapor olmuş.
Torikle mücade sanırım bir başka oluyordur.
Kaçanlar sizi üzse de, yakaladıklarınızla moreller yerine gelmiş.
Herdaim keyifli avlarınız olsun.
Sevgi ve selamlarımla...
Teşekkürler Bahadır, arada fırsat yaratıp stres atmaya çalışıyoruz :)
Hamdi abi seni ve tüm ekibi tebrik ederim..!
Güzel bi mekanda umutların tükendiği zamanlarda moral toparlayıp
karalılıkla denemelere devam etmeniz sonuç vermiş..!
Güzel bir av olmuş ve Saroz çömertliğini sizlerede göstermiş ;)
Bizimde ziyaretimizi torikle olmasada levreklerle hediyelendirmişti Saroz !
Foğograflar bi harika ve sonuç alınmasıyda yüzlerinizde var olan gülüşü arttırmış :)
Daha iyi avlarla daha güzel balıkların kısmet olmasını dilerim !
Selamlar :)
Teşekkürler Sadi :)