At-çek ( Spining ) misina tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ycan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar avmarketi'de saatler geçirmeye başladım..🙂) Angel kiss 0,20 gri renk misinada karar kıldım gibi..Okuma Blue fish yok piyasada..! Ne dersiniz?Birde açık şampanya rengi misinalar var! Bu incelikte 0,20-0,25 arası renk çok önemlimidir at-çek'te?

Okuma blue fish istoçta bir iki dükkanda var, okumanın seebass modelini aldım geçen gün, 0.25 aradım bulamadım 0.22 aldım, güzel misinaymış sadece çekeri düşük diğer spin misinalara göre.

Ben de haftasonunda İSTOÇ'a gittim ve bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine şu misinayı alıp spin makineme sardım... Daha henüz kullanmak nasip olmadı, ama düğüm ve sağlamlık açısından çok beğendim...

(link)

Uploaded with (link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ben de haftasonunda İSTOÇ'a gittim ve bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine şu misinayı alıp spin makineme sardım... Daha henüz kullanmak nasip olmadı, ama düğüm ve sağlamlık açısından çok beğendim...

(link)

Uploaded with (link)

Erol bey kullanınca tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim, böylece misinalar hakkında çeşitli bilgilerimiz artmış olur, saygılar.

Powerline spider almıştım üsküdardan makineme sardım kalınlık olarak 0.22 ama çok güçlü bir misina düğüm atıp koparamadık uzun zamandır onu kullanıyorum. Tavsiyemdir.
link olarakda vereyim 0.22 300 metre (link)

Powerline extreme 0.25 misina kullanıyorum. çok memnunum

Ben de Okuma SeaBass kullanıyorum 0,28 gayet iyi memnunum ,tavsiye de ederim.

Back