Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

atçek yapmak için !!!?

Adı
eyup kılıçarslan
elimde albastar makine ve kamış var atçek yapmak için ne kullanmalıyım hangi misinayı hangi yemi hangi fırdöndüyü hangi ağırlıkları abilerim yardım edin yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler!!!

Musti.barut

Daimi Üye
Alabalık için çeşitli kaşık ve mepps ler
Sazan için ise hazır bolie takımı edinmen lazım
Yanlız sazan at çek olmaz beklemeli av yapılır oltanı atmadan önce kuzu yemi civciv yemi ni bayat bir ekmeği ıslatıp fazla ıslak olmasın bu yemlerle yoğurup olta atacağın yeri yemlemen gerek sonra bolie takımını hazırlayıp atacaksın taki balık vurana dek oltayla oynamayacaksın...

Alabalıkta ise kamış ve makine faktörü var kamış 2.40 geçmeyecek ve 5-15 aksiyonlu olması lazım vede esnek.
Makina yüksek devirli ve 20 ve en fazla 30 luk olması gerek
Mepps ler ise meraya göre değişiyor tüylü Tüysüz ama sana 3 cm katil arıyı tavsiye mera farketmeksizin iş yapıyor
Rastgele :)

Adı
eyup kılıçarslan
Abi bu dediklrinin amatorler icin olanlarinin fiyatlarinin linklerini atabilirmisin zahmet oluyo da istersen yapma ben yeni basladim ondan bu tecrubesizlik bir balikci daha katilsin diyosan ativer linkleri

Musti.barut

Daimi Üye
Abi bu dediklrinin amatorler icin olanlarinin fiyatlarinin linklerini atabilirmisin zahmet oluyo da istersen yapma ben yeni basladim ondan bu tecrubesizlik bir balikci daha katilsin diyosan ativer linkleri
Kardeşim inan elimden gelen her yardımı yaparım ancak bu link olayını bir türlü çözmüş değilim lütfen mazur gör
netteki av bayilerini veya forumdan bu tür resimli anlatımlar mevcut forumu bir araştır fazlasıyla bilgi mevcut işine yarayacaktır :)