Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Atış sırasında ipin fazla boşalması

Kopernik

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ryuji Ultra İnfinity 230cm 1-15gr / Ryobi Virtus 1000 / Ryuji Winx 8x 0.10mm ip / Daiwa Tournament 0.23mm liderim var. Atış yaptığımda sahte yatayda 5 metre uzağa gidiyor fakat makaradan 10-15 metre ip boşalıyor. Kullandıgım sahtelerde en azı 3gr en çoku 9gr. Hava ruzgarlı ve deniz dalgalı degildi. Şu ihtimalleri de denedim; Liderle ilgili bir problem yok, liderli ve lidersiz atış yaptıgımda aynı sonucu aldım. Farklı turlerde sahteler denedim sonuç aynıydı. Ek olarak makinede dolgu var fakat kaç mm oldugunu bilmiyorum av bayisinde yaptırmıştım, sormadım kaç mm oldugunu. İpin durumu makinede fotoğrafta olduğu gibi. Evde tum ipi dolguya kadar sökup tekrardan bağladım.

Ekli dosyalar

BALIKDENiZDE

Daimi Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
İpi fazla doldurmuşsunuz gibi görünüyor ama bu takımları kullanan ustalar daha net cevap verebilirler.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
En uca kullanabileceğiniz maksimum ağırlıktaki bir kurşunu bağlayıp olabildiğince kuvvetli şekilde atın.
Sonra misinanınız bir bez yardımıyla sıkıştırarak geri sarın ve sonra sahte ile deneme yapın.
Yine aynısı olursa "dolgu kısmından" 10 m kadar eksiltin.