Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcilar Ambarli Taraflarında

Cihad

Aktif Üye
Abiler ben küçükçekmecede oturuyorum. Köprüler cok uzak geliyor , yenikapiya da gecen gittim 3 tane karagöz tutabildim sadece 3 saatte . Avcilar tarafinda karagöz ispari izmarit veya mirmir gibi balillar var mi abiler ? Canli yem alabilecegim bir yer var mi ? Bir de iski var metrobusle gecerken gözüküyor. Küçükçekmece ile ibb sosyal tesisler duraginin ortasinda kaliyor oralardan mirmir cikar mi orda kumluk biyer var da insanlar yüzüyorlar gece vakti sakin olur orda kum kurdu cikar diye düşünüyorum mirmir var mi o bölgede?

Astek

Üye
Adı
Astek
Eskiden vardı ama şimdi varmı şüpeli varsada dediğin balıklar kıyıya güneş kaçmaya başladığı zaman yanaşır gece verim olcağını sanmam daha çok kırmalık alanlarda bulunur taze kurda her zaman balık varsa gelir...

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kefalden başka birşey yok hiç zamanını harcama avcılarda kıyı olta balıkçılığı bitti.

Gkucuktilki

Yeni Üye
Adı
Gökhan Küçüktilki
Kan Grubu
B Rh Negatif
İskiden avcılara kadar yosundan başka hiçbirşey yok, Geçen hafta birisi surf kamışla uzaktan canlı yemle izmarit almıştı.

Cihad

Aktif Üye
Bende kum kurdu cikarip uzak atisla mirmir izmarit almak istiyorum da balik yoktur oralarda diye tahmin ediyorum bosu bosuna da gitmek istemiyorum yenikapida yine alan var da avcilar imkansiz gibi bisey ben de o yuzden boyle bir konu actim belki goren duyan vardir dibimizde deniz var ama balik yok ne kadar anlamsiz ...

Gkucuktilki

Yeni Üye
Adı
Gökhan Küçüktilki
Kan Grubu
B Rh Negatif
Bende aynı dertten muzdaripim, esenyurtta oturuyorum en yakın adam akıllı yer yenikapı.

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Büyükçekmece Gürpınar taraflarını araştırın. yakın olarak beklentiniz varsa şansınızı oralarda değerlendirin.

Cetin_34

Aktif Üye
Adı
Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şu an avcılardayım balık yok. Poyraz fena bekliyoruz ama yapmayacak gibi.