Teşekkürler Aris .
Eskilerde gerçekten anlattığım gibiydi kıyı balıkçılığı. Avlağa gittiğimiz zaman naber kardeş iyi birader senden naber diye laflayacak bir kaç kişi muhakkak olurdu. Tabi bizim avlağa ulaşım biraz güç. Aracı olmayanın gidip gelmesi zor gerçekten.
Ben bundan sonra denize ineceğim her zamanı buradan paylaşacağım. Beykent civarında oturuyorum. Aracı olmayıpda gelemeyen arkadaşlarla beraber gitmekden mutluluk duyarım. 1-2 ay içerisinde bizim deniz gerçekten şenlenir bereketlenir. Tek başımıza balık tutup ne yapıcaz yahu. Söveceksek bi şeylere kalabalık sövelim , öveceksekde kalabalık övelim sesimiz duyulur hiç olmazsa.
Yazın Fevzi diye bir arkadaş tezgah açıyordu gürpınara, çay vardı çorba vardı. Telefonunu almıştım aradım geçenlerde. Yaza doğru açacakmış tezgahı. Tezgahı açacağı zaman çekicimi çivimi alıp gidicem yanına . Çayı ondan içelim , ufak tefek takımı ondan alalım , yemi ona ayırtalımki var olsun adam orda. Yoksa bir çoğumuz takımda yapıyoruz termosumuzda var. Uzatmayayım fazlada reklama girmesin. Yoksa bu kardeşimle vallahide bir ortaklığım yok

.
Mesela geçen gün genç bir arkadaş LRF ile pisi balığı almış, karagöz almış. İnceledim LRF ile bayağı iş yapmış . Helal olsun. Mesela bu kardeşimle yan yana gelip ; LRF kamışının kırmadan nasıl kullanılacağını öğretmesini isterim

.