evren davut
Aktif Üye
tesekkurler,spın ıcın cok yosunlu ve sıg bı su var.mantarlı dıp takımı ıle tuttumTebrikler Spin ilemi tutuldu
Cebimin tapaşeysiylen yollandi..!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
tesekkurler,spın ıcın cok yosunlu ve sıg bı su var.mantarlı dıp takımı ıle tuttumTebrikler Spin ilemi tutuldu
evet yosun 10 gundur bayaa bı bela oldu.bugun kontrol rtettim yine yosun var.eşkinayı deneyecegim o huzden bugunValla biz geçen cumartesi yağmurda 4-5 saat takıldık ama yosundan başka bir şey çıkaramadık. Baya bir moralim bozulmuştu. Siz iyi denk getirmişsiniz.
Menü çok iştah açıcı duruyor24 mayis c.tesi aksami eskina karagoz mirmir lufer denemesine varmisiniz beylikduzu avcilari![]()
Ne gelirse kismetimizeMenü çok iştah açıcı duruyor![]()
Tebrikeler bol çeşitli bereketli bir av olmuş.suda lufer var ama yosundan dolayı almak imkansız.bende zevk yapayım dedim...ıstavrıt ve ızmarıt bayaa bol...4kg kadar tuttum bu gece...eskınada devam edıyor ama kayalıklarda yıpranmak beni açmıyor...
Merhaba değerli arkadaşlar, büyüklerim.
Daha önce hiç balık tutmuşluğum yok. Boş zamanlarımı değerlendirmek ve merakımı dindirmek amaçlı balıkçılık yapmaya karar verdim.
İnternetten bu seti satın aldım, yarın elime ulaşacak.
İstanbul Avcılar, Büyükçekmece arasında şansımı deneyeceğim.
Henüz deneyimim olmamasından dolayı nasıl bir yem kullanmalıyım bilmiyorum.
Bana anlayabileceğim dilde bir kaç ip ucu verirseniz çok minnettar olurum.
Ne tür yem kullanmalıyım, iğneyi misinanın hangi kısmına bağlamalıyım v.s
Bu arada satın aldığım set: Spot Balık Kamış Makine Olta Seti 300cm (35 Parça) 22393761 - n11.com
Çok teşekkür ederim.