Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

orkfey

Yeni Üye
Adı
ORKUN YILMAZ
Ambarlı'ya balık için pek sık gitmiyorum. Fakat Ersin'den aldığım bilgiye göre (Kendisi ambarlı'da sandal ve tekne kiralar) istavrit henüz kıyılamamış. İkinci platformda bolca istavrit tutabilirsiniz dedi. Denizköşkler civarında oldukça derin kayalıklar var ve bu bölgede yazın her balık oltanızı ziyaret edebilir. Havalar biraz ısınınca burada bir "Bölgesel tanışma organizasyonu" keyifli olurdu...
23 nisanda aksilik olmaz ise istavrite gideceğim. değerli bilgi için teşekkürler.
başka bi haber alırsanız paylaşırsanız sevinirim

sprayderx

Yeni Üye
Adı
Halim VAROL
arkadaşlar selimpaşa civarında balık tutabileceğim bir yer var mı buralarda yeniyim 5-6 aydır selimpaşadayım ama bu civarda kıyıdan balık tutan kimseye rastgelmedim deniz avcılığı konusunda da öyle çok bi bilgim yok bu civarda avlanan veya bu civardaki avlaklarla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Tarcan abi yağcı taşı sizin limanın solunda kalıyor ama mesafesi bayağı var, yeni yapılan ve inşaatı durdurulan ambarlı yat limanının 300 metre yanında. Sizin limanın balıkçıları zaten iyi bilir, bir de dalan arkadaşlar.

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Güraycım bu yoğun lodos havaların bitiminde, kuzeybatı yada kuzeyden 2-4 şeklindeki bir havayı denk getirdiğin bir hafta sonu gidip denemeni tavsiye ederim.

guray.85

Aktif Üye
Adı
güray
Güraycım bu yoğun lodos havaların bitiminde, kuzeybatı yada kuzeyden 2-4 şeklindeki bir havayı denk getirdiğin bir hafta sonu gidip denemeni tavsiye ederim.
ne zmandır bır arkadasım guzelceye gel buyukcekmeceye gel mırmır kefal gıbı balıkları tutarız kesın balık var desede bana sankı yok gıbı gelıyor:) havalar soguk dıye.

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Havanın soğuk olması ile pek alakası yok aslında, balık tutmaya müsade edecek hava olması yeterli. Buda nedir? rüzgarın senin dayanacağın boyutta olması, oltanın hareketlerini kontrol edebileceğin durumda dalgalı olması yeterli. 3-5 havalarda çok balık tuttuk Güzelce ve Çekmece civarında.
Ayrıca özellikle kıyıdan spin denemeleri ile levrek peşinde koşacak arkadaşlar için şu an mükemmel hava. Kıyıya doğru gelen normal boyutta dalgalar var. lay olan her bölgeden denenebilir bence, özellikle de güzelceden sonra silivriye kadar olan her yerde ;)

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Sprayderx nickli arkadaşım eğer bir mesajda tanışalım bölümüne yazar ve imza kısmınızda da isminizi yazıp düzeltirseniz hitabımız sorunsuz olur. ;)
Öncelikle hoşgeldin. Selimpaşa çok verimli bir mera olmakla birlikte, kıyıda oltacılık yapan kimseyi görmemen balığın olmadığı anlamına gelmiyor. Bölge genelde yazlıkçılardan oluşan semt olduğundan kalabalık değil. Şu dönem senin o meralarda eğer sabırlı olabilirsen çok güzel mırmır alabileceğin bir zaman dilimi. Ayrıca yanında birden fazla kamışla gitmeni ve kalkan için üç farklı yem ile bir yemli takım bırakmanı tavsiye ederim. Karides iç-istavrit fileto ve sardalya. :)
Özellikle Kadir Has Üniversitesi'nin arka kapısının baktığı kısıma gitmeni ve sabah suyunda erken saatlerde levrek için at-çek yapmanı da şiddetle tavsiye ederim. Bölgenin sesiz ve sakin olması hem büyük avantaj hemde çok keyif alırsın kanımca.

Mehmet G

Yeni Üye
Adı
Mehmet
merhaba bende arnıza yeni katıldım. Avcılarda oturuyorum. Geçen senelerde ambarlı sahilinde 2. platform bolgesinde istavrit hep olmustur. Balıkçı barınağının arkasında olan mendirekte yazın akşam güneşinde istavrit kıyıda olurdu ama her gecen sene balığın azaldığını gordum belkide ben yakalayamıyorum :) ... Umarım bu sene keyifli avlar yapabiliriz... Bu konunun takipçisiyim.....