Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cuma akşamı aksam 17-.00 dan gece 1 e kadar hareket yok. 5-6 tane gelincik yavrusu, onlarda iade. Yanlız Gurpınarda kıyıya 2 mt kala ag atıyorlar. Koyu kapata kapata geziolar, Büyük ayıp

BALIKCI19851985

Aktif Üye
Selam,

Atsınlar bakalım daha ne kadar atacaklar her gecen yıl bir önceki yılını aratır oldu , bu hızla gidilirse ve bu çakallara bir önlem alınmazsa çok değil benim tahminim 2-3 yıl sonra denizden ancak eskilerin dediği gibi pantolon balığı çekerler,

Bize gelince Amatör balıkçılar olarak çoğumuz işin keyfindeyiz tutsakda olur, tutmasakda olur.

iyi haftalar

BALIKCI19851985

Aktif Üye
Selam Arkadaşlar,

Büyükçekmece Liman içinden mırmır, ispari denemeleri yapan var mıdır orası gayet verimli bir yer diye biliyorum.

saygılarımla

Koza

Aktif Üye
Adı
Gökhan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar bu hafta sonu gece veya gündüz bir av organizasyonu yapsak gürpınar büyükçekmece taraflarında. Katılan olurmu acaba . Şu LRF takımını öğretebilecek varsa çok memnun olurum. Spin Mehmet buralardamısın.

Spin.

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar bu hafta sonu gece veya gündüz bir av organizasyonu yapsak gürpınar büyükçekmece taraflarında. Katılan olurmu acaba . Şu LRF takımını öğretebilecek varsa çok memnun olurum. Spin Mehmet buralardamısın.
Abicim gelmek isterdim ama antalyadayım şuanda yarın kısa bi ava cıkıcam bakalım akdeniz ne sunucak @spinci abimle bana hepimize rastgelsin..

Koza

Aktif Üye
Adı
Gökhan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Abicim gelmek isterdim ama antalyadayım şuanda yarın kısa bi ava cıkıcam bakalım akdeniz ne sunucak @spinci abimle bana hepimize rastgelsin..
Mehmet size iyi avlar dilerim. Unutma LRF yi öğreticeksiniz bana. Bu yeni takımı çok sevdim hatta şu anda Gürpınara inip 1-2 saat takılmayı düşünüyorum tavsiye edeceğin bir yer varmı.

Spin.

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Mehmet size iyi avlar dilerim. Unutma LRF yi öğreticeksiniz bana. Bu yeni takımı çok sevdim hatta şu anda Gürpınara inip 1-2 saat takılmayı düşünüyorum tavsiye edeceğin bir yer varmı.
Abicim öle benimde çok fazla bilgim yoktur daha üstadlarımız var gruplarda ama bildiklerimi tabi paylaşırım

BALIKCI19851985

Aktif Üye
Merhaba Dostlar,

Nisan ayının gelmesiyle sezon açılmıştır, İnşallah bu yıl iyi bir sezon olacağını umuyorum.
Muhtemelen bu hafta (Avcılar -Ambarlı kayalıklar ) sahile inenler olacaktır, bir kaç bilgi paylaşmak istiyorum.
Hesaplarıma göre balık halen açıkta yani atabildiğiniz en uzak mesafeye atmanız gerekmektedir.
Diğer tespitim ise balık geç kıyılayabilir şimdi günlerde uzadı bana göre akşam ezanına kadar bekleyin derim.

saygılarımla

cenkcem23

Yeni Üye
Adı
Cem ÇETİN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Açıkta birşey tutan var mı