Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İyide burası yakuplu marina

1volkan

Aktif Üye
Adı
volkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar,

Avcılarda Uzun zamandır takip ettiğim bir arkadaş vardı , geçen gün gördüm spin için çok iyi meralar öğrendim fotoğrafları ve videolarıyla beraber gösterdi.

Fotoğrafta gözüktüğü üzere kayalıkların sağ tarafında beyaz kayalıklar var orayı önerdi.

Paylaşmak istedim.

saygılarımla
ido sol tarafı değilmi

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Avcılar kayalıklar,Gürpınar hal civarı durumlar nasıl ? Bazı söylentileri duyuyoruz ama aslı varmıdır bilemem . Rastgele..

epipe

Yeni Üye
cemiltonguç, post: 396936, member: 15990"]Avcılar kayalıklar,Gürpınar hal civarı durumlar nasıl ? Bazı söylentileri duyuyoruz ama aslı varmıdır bilemem . Rastgele..[/QUOTE]
Gurpinar sahilde piknik yerlerinin oradaki beton sirada birkac gun ciktim. Akşam ezani vakti 8 tane iri istavrit aldim. Oda sadece 1 gün. Diğer günler boş sayilir. Hava kararinca yemliye kalan az oluyor. Eskina başlamış diyorlar ama hiç cikmadim. Forumdada haber yok. Rastgele

i_gulistan

Daimi Üye
Adı
ibrahim gülistan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu haftasonu büyük limandan 5 adet istavrit alındı o kadar hava çok rüzgarlıydı orada belki o sebep oldu ama bu balık bize gülmüyor.Çapariylede denedik yemde taktık bi elin parmak sayısını geçmedi tuttuğumuz balıklar :) ama gittik mi gittik kısmet değilmiş