Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

gokbiloz

Üye
Adı
gökhan bilge öz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar mırmır avlamak istiyorum ama bu kavaklı ve gürpınar bölgesinde nerede yakalayabilirim acaba bilgisi olan varsa ve söylerse sevinirim. Gürpınarda halin sol tarafında kayalık bölgede hiç denk gelmedim. Kumluk bölgede avlanmak gerekiyormuş ama bölge bulamadım.

spinci

Aktif Üye
Adı
Tenekeci
Arkadaşlar mırmır avlamak istiyorum ama bu kavaklı ve gürpınar bölgesinde nerede yakalayabilirim acaba bilgisi olan varsa ve söylerse sevinirim. Gürpınarda halin sol tarafında kayalık bölgede hiç denk gelmedim. Kumluk bölgede avlanmak gerekiyormuş ama bölge bulamadım.
Halin sağ tarafı cekmeceye dogru olan bolgeler kumluk; o bolgeleri deneyebilirsiniz..

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Pazar akşamı , Forumdan @Owti kardeşim ile Gürpınardan batı garden önünden yemli mantarlı ile denedik , 1 çinekop aldık bir tanede düşürdük 3 saate yakın kaldık çok aralıklı vuruşlar aldık . Yemlide kamışlar yatar iken diğer kamışlarımız ile at-çek te yaptık ama takip bile olmadı . Havamızı aldık :) döndük . iyi haftalar . rastgele

cemalettin

Aktif Üye
Adı
cemalettin
Ahmet abi bizde polat otelin oradan çapariylede yemliylede hava aldık, tek bir vuruş bile olmadı.

spinci

Aktif Üye
Adı
Tenekeci
Disli bu sezon bizi bos gecti.. ama anlamadigim bogazdan hala palamut alanlar var.
palamutun ardindan disli baslar diye biliyordum basladi ama palamut hala var ise daha asıl disli baslamadi mi anlayamiyorum.
Bu konuda bir fikri olan var mi?