Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Gürpınar Pekmezde lrf hiç tat vermemeye başladı. Ufak ispari vuruşlarından usanıp avı sonlandırdım. Bu civarlarda lrf için başka mera bilen eden var mı acaba ?
Bana ispari bile vurmuyor hiç Pekmezde, halbuki Mayıs güzel başlamıştı iri istavritlerle.

Bu aralar verimsiz meralar. Güzelce mırmır açısından güzel fakat skorlar iyi değil her av 1-2. HaftasonunYenikapı miting alanı deneyesim var bu sıralarda değişiklik olsun diyorum. Sanırım araç park edebileceğimiz yer mevcut. Daha önce gitmedim fakat sürpriz bir mera orası da sanırım.

geçen hafta istavrit ile tirsi cıkıyordu ben palamuta geziyorum bazen 0 bazen 7-8 tane cıkıyor bababurunda ağı çeken bi gırgıra yanaştım bol bi şekilde kolyoz palamut mırmır mercan zargana vardı

Dosyalar

• A9AE55F0-A2A5-42CF-A85C-C2F6D54710A3.jpeg
    A9AE55F0-A2A5-42CF-A85C-C2F6D54710A3.jpeg
    43.4 KB · Okunma: 609
Çarşamba gürpınar sahildeydim. Burayı çok seviyorum tam aile ile gelip termosu sandalyeleri alıp oturmalık. Geçen gittiğimde dubaları da çektiklerini gördüm bu bizim için iyi haber fakat keşke denizde biraz bereketli olsaydı. Yanımdaki arkadaşlardan biri sanırım lrf ile iskorpit alıp saldı ben 2 saate 3-4 vuruş alabildim genelde olta atanlarda şamandıralı takım atıyolardı onlarda da pek bir şey göremedim.

Birde merak ettiğim gürpınarda bu mevkiden istavrit alınıyor mu yoksa balık halinin sol tarafında kalan nispeten daha ıssız görünen kayalıklara mı gitmek gerek ?

Back