Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Ayaz2110

Yeni Üye
Adı
Emrah ayaz
Kan Grubu
O Rh Negatif
H
Mimarsinan ücretsiz otopark altında geriye yada buruna doğru tarayarak deneyebilirsiniz, mavi yada beyaz minibüslere sorarsanız ( yada şöyle diyim mimar oba dolmuşları meydandan aşağı indikten sonra sahile paralel epey düz giderler sonra sağa doner yolun sonunda hemen dönmeden yada dönünce inebilirsiniz).
Mavi dolmuşlar güzelceye de gider. Güzelce meydanda inip balıkçı limanında kayalıklarda deneyebilirsiniz )
Hangi saatlerde mimarsinan burunda av yapılır ?

engbalik

Yeni Üye
Adı
engin
Kan Grubu
A Rh Negatif
bu konuda pek tecrübeli değilim yani genel cevap sabah saatleri ve akşamüstü
meradan yazın ben 2 mırmır tutabildim ama çok gitmişimdir. Sabahta gittim akşamüstü hatta akşam gece 1e kadar takıldığımda oldu. Şahsen yalnız olduğumdan pek buruna gitmedim , daha tecrübeli balıkçıların geçen sene ordan lüfer aldığını gördüm yemli ile
ama şöyle diyim birden balık geldi 8-10 kişi 5-6 sarıkanat tuttu sonra balık kesildi. Zaten bir tekne gelip ağ attı diye hatırlıyorum hemen.
Lrf yi pek beceremedim orada (isome large kullanmadım yalnız )
Yemli ile 2 büyük 1 orta mırmır aldım o da yazın çok gittiğimde.
Bir seferinde de sanırım eylül gibi otoparktan çıkan biri spinle sarıkanat aldığını söylemişti ve kovasında sarıkanatı görmüştüm. Slmlar

Bysalwador

Aktif Üye
Adı
bysalwador
Kan Grubu
B Rh Negatif
Bugun lrf ve spin yapmayi dusunuyorum mimarsinan tarafinda,av donusu rapor yazarim,katilmak isteyen olursa da beklerim.

Mektupla

Daimi Üye

onrshn

Yeni Üye
Adı
Onur Şahin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu güzergah da gündüz istavrit tutma şansımız yok mu arkadaşlar gün içersinde turluyorum ama olta atan bile yok yani Gürpınar dan avcılara kadar

Bysalwador

Aktif Üye
Adı
bysalwador
Kan Grubu
B Rh Negatif
Avcilar tarafinda nerelerde spin yapabilirim yardim edebilir misiniz ?

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Avcilar tarafinda nerelerde spin yapabilirim yardim edebilir misiniz ?

Ambarlı balıkçı barınağının ucunda yarın sabah sipinciler olur . Dinlenebilirisem bende gelirim. Tekne avı bugün yordu.Rastgele.

Son düzenleme:

Cetin_34

Aktif Üye
Adı
Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ambarlı balıkçı barınağının ucunda yarın sabah sipinciler olur . Dinlenebilirisem bende gelurim. Tekne avı bugün yordu.Rastgele.

Spinde verim alınabilir mi ambarlıdan. Tabiki kısmet işi ama tek pazarım var o da iyi geçsin verimsizse boğaza gidecem en kötü istavrit tutarım diye