Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Spinde verim alınabilir mi ambarlıdan. Tabiki kısmet işi ama tek pazarım var o da iyi geçsin verimsizse boğaza gidecem en kötü istavrit tutarım diye
Neyin garantisi var bu dünyada boğazda balık tutacaginizın olmadığı gibi .rastgele

mesafeler

Üye
Adı
Emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gürpınarda cumartesi akşamı 2 adet gelincik çıkardım. Sağ salim geri bıraktım. Tüm kovalar boştu. Bölgemiz maşallah her zamanki gibi verimsiz Sıkıntıdan klasik çinekop takımının bedenini 10 santime düşürdüm. Belki dipten bir süpriz gelir diye. Bu güzel gelincikler geldi.
20191216_072630.png

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar , uzun zamandır böyle balıklar tutamıyorduk . Ertesi gün denemeler sonuçsuz kalmasa da kilo ve kilo altı tutulan balıklar uzun süre rastlamayacağımıza işaret oldu .
10 fitte tekne ile Ambarlı / Avcılar da tutuldular . Yem canlı iri teke . İğne 2 .0 palasız çelik iğne . Elimdeki balıklar 5 kilo ve üzeri balıklardır . Daha iyileri sizlere denk gele herkese Rastgele
:
minekop.jpg

Mektupla

Daimi Üye
Selamlar , uzun zamandır böyle balıklar tutamıyorduk . Ertesi gün denemeler sonuçsuz kalmasa da kilo ve kilo altı tutulan balıklar uzun süre rastlamayacağımıza işaret oldu .
10 fitte tekne ile Ambarlı / Avcılar da tutuldular . Yem canlı iri teke . İğne 2 .0 palasız çelik iğne . Elimdeki balıklar 5 kilo ve üzeri balıklardır . Daha iyileri sizlere denk gele herkese Rastgele
:Ekli dosyayı görüntüle 101944
Hay maşallah...

bluefish125

Yeni Üye
Hafta sonu hava patlayacağı için dün akşam iş çıkışı Büyükçekmece'de yemli denemesi yapmaya karar verdik. Av bölgemizde bu sezon çinekop maalesef pek kendini göstermiyor. Yem olarak hamsi, istavrit hatta karides denedik ancak 3 saatte yalnızca bir adet çinekopu teknemize alabildik. İstavrit bizi boş çevirmedi ve boylar da fena değil. Herkese rastgelsin. Haftasonu lodosa dikkat!

Ekli dosyalar

Mektupla

Daimi Üye
Hafta sonu hava patlayacağı için dün akşam iş çıkışı Büyükçekmece'de yemli denemesi yapmaya karar verdik. Av bölgemizde bu sezon çinekop maalesef pek kendini göstermiyor. Yem olarak hamsi, istavrit hatta karides denedik ancak 3 saatte yalnızca bir adet çinekopu teknemize alabildik. İstavrit bizi boş çevirmedi ve boylar da fena değil. Herkese rastgelsin. Haftasonu lodosa dikkat!
Mâşallah...

mesafeler

Üye
Adı
Emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gürpınar balık hali çevresi şaşırtmaya devam ediyor. Önceki hafta gelincik balıkları. Bu hafta da üçlü çinekop takımına vatoz geldi. Çinekop sarıkanat vs bunlar artık heyecan vermiyor. Haftaya enteresan ne gelecek diye merak etmekten bağımlısı oldum Gürpınar sahilinin. 1 metreden fazla beden bıraktım çinekop takımına dipten vatoz bile kalkıp tenezzül ediyor oralara kadar. Bir dişli balık yüzümüze bakmıyor. Sarıkanat beye tüm oltacılar olarak çok kırgınız bu sene.

Ekli dosyalar

onrshn

Yeni Üye
Adı
Onur Şahin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gürpınar balık hali çevresi şaşırtmaya devam ediyor. Önceki hafta gelincik balıkları. Bu hafta da üçlü çinekop takımına vatoz geldi. Çinekop sarıkanat vs bunlar artık heyecan vermiyor. Haftaya enteresan ne gelecek diye merak etmekten bağımlısı oldum Gürpınar sahilinin. 1 metreden fazla beden bıraktım çinekop takımına dipten vatoz bile kalkıp tenezzül ediyor oralara kadar. Bir dişli balık yüzümüze bakmıyor. Sarıkanat beye tüm oltacılar olarak çok kırgınız bu sene.
Merhabalar yemliye saat kaçta gidip kaça kadar bekliyorsunuz birde halin solunda Kalan alanda mı avlaniyorsunuz Yakuplu ya yeni taşındım buraları pek bilmiyorum

mesafeler

Üye
Adı
Emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar yemliye saat kaçta gidip kaça kadar bekliyorsunuz birde halin solunda Kalan alanda mı avlaniyorsunuz Yakuplu ya yeni taşındım buraları pek bilmiyorum
Merhaba. Ben solunda kalan alana gidiyorum. Oturmaya daha müsait. Belgesel tadında garip balıklar harici pek bir keyfi yok. Halin sağ tarafında yüksek beton bir balkon var. Mazot iskelesinin yanında. Orada eşkina bekliyorlar. Bu civarları çok dolaştım ama keyifli bir yer bulamadım. Hedef balık sadece çinekop değil gece mırmır vs de bekliyorum ama bir kaç ufaklıktan başka yüzüm gülmedi. Zamanım bolken akşam üstü 5 6 gibi gidiyorum gece 1 2 gibi döndüğüm oluyor bazen. Maksat temiz hava piknik. Güzelce plajına da gideceğim bugün yarın zaman olursa.