Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

mesafeler

Üye
Adı
Emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba. Bu bölgede kıyıdan balık yok :) Yarım balık halinin soluna gideceğim yemli beklemeye. Maksat çay deniz havası.

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selamlar. Bu bölge de balık durumu nedir ? Özellikle gürpınar civarı bilgisi olan var mı?
Sadece gürpınar değil kardeşim, avcılar, kumburgaz, silivri, m.eğrelisi, yeni çiftlik bizim taraf balık yönünden çok kısır özellikle şubat, mart nisan biraz dinlenmek gerekiyor. Ben sırf bu yüzden hafta içi çarş. günü saroz körfezine gidiyorum 1 haftalığına amaç kafa dinlemek balıkta tutarsa tadından yenmez. Bir sörf bir de spin kamış ve malzemeleri çantaya koyduk, bakalım kısmetimizde neler var göreceğiz.

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar , Sahil Güvenlik ve Bölgede yerleşik görev yapan deniz polisi trolcülere göz açtırmıyor. Teknelerini satıp vazgeçenler var,devam etmek isteyenlerde marmarayı terketti. Ciddi ve titizlik ile 7/24 görev yapıyorlar. Oltacı teknelerine dahil evrak soruyorlar. Ambarlı limanı ve gümrük sahasında avlanmaya izin vermiyorlar. Bölgenin geleceğinden ve balık popülasyonunun olumlu etkilenecegini düşünüyorum, ümitliyim. Tekne ile çıkılır ise 20 - 25 kulaçlarda istavrit çapari yiyor. RASTGELE.

firstmoon

Üye
Adı
ilkay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar , canlı teke ile karagöz ve kalkan denenmeli.Mevsim itibariyle ihtimali olan türler rastgele
Vermiş olduğunuz değerli bilgiler için teşekkür ederim. Sizde bu bölge de mı av yapıyorsunuz?

mesafeler

Üye
Adı
Emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün balık halinin solunda bir arkadaş suya düşünce acil eve döneceğinden salamura boru kurdu hediye etti sağolsun. 3 köstekli klasik dip takımıyla denedim. Sürekli küçük vuruşlar vardı. Zil çalıp durdu. Tasmalayamadım bir türlü. Küçük eşkina popülasyonu var bence. Tırtıklayıp durdular. İğnelerim de eskiydi. Yeni bir takım çapraz iğneyle haftaya hazırlıklı gidip deneyeceğim şansımı. İsome alıp lrf de denerim hava müsait olursa.

mesafeler

Üye
Adı
Emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gürpınar yelken kulübü stadyum civarında lrf ile karagöz geldiğini duymaya başladık. Balık hali bölgesinde 100 120 metre civarı açığa atınca 3 tane gelincik yakaladım ve saldım dün. Bu bölgede güzel gelincik popülasyonu var fakat boylar ufak. Daha önce de gelincik tutmuştum bir sürü.

Ekli dosyalar