Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Emirhanastn

Yeni Üye
Adı
Emirhan Astan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yasaktan sonra gürpınar ve çevresi lrf için balık durumu nasıl olur acaba?

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İyi akşamlar hobidaşlar. Bölge hakkında gördüklerimi sıcağı sıcağına yazayım gidecek arkadaşlara bilgi olsun. 23.30 gibi başladığım yemli avında ilk başta boru kurdu ve sülünez kullanarak 2 li dip takım attım ancak vuruş alamadım sonrasında yanımda getirdiğim şoklanmış çimçimi antenlerini keserek taktım ve baya bi vuruş aldım ancak 4 numara iğne kullanmama rağmen balık yemi yutmadı sanırım baya küçükler ayrıca balık kıyıya çok yakın maksimum 50 metre atmak gerekiyor. Son olarak da kıyıda balıkları su üstüne sıçratacak birşeyler vardı ancak göremedim belki dişli kıyılamış olabilir. Herkese hayırlı avlar.

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu gece gürpınar büyükçekmece arasında bir yerden lrf ile av yaptım21.00-23,30 arası. 8 mırmır 1 istavrit 1 kaya balığı aldım bir o kadar da kaçırdım. Takım bilgisi de vereyim okuma deadringer 1-8, okuma alaris20, stroft 0,16 misina, 1 gram jighead, isome pembe.
20200928_233145.jpg

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Düzeltme mırmır yazmışım 8 tane isparoz olacak

ccanunal

Yeni Üye
Adı
Can
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cumartesi Gürpınar balık hali sağından ve Kumburgaz mendirekten alan kimse olmadı. Dün akşam 6-8 arası avcılar Atatürk evi arkası teke ile 1 mırmır alan harici yoktu.

ccanunal

Yeni Üye
Adı
Can
Kan Grubu
A Rh Pozitif
dün birisi gösterdi fotoyu, Salı sabahı avcılar Atatürk evi arkasından sahte ile lüfer almış. bu akşam kısmetse deneme yapıcam.