Avfoni ve Hayal Kırıklığı

kapıda odeme bana uymuyor ısım geregı cunkı benım tum kargolarımı sırkette calısan polısler ozel guvenlık almak zorunda ..ha dıyınce cıkamıyorumda..tanı bu durum benım ıcın oyle..balık malzemesı aldıgım 10 fırma var zaten sureklı bırseyler alıyorum durmadan saolsunlar hıc sıkıntı yasamıyorumda..

kapıda odeme bana uymuyor ısım geregı cunkı benım tum kargolarımı sırkette calısan polısler ozel guvenlık almak zorunda ..ha dıyınce cıkamıyorumda..tanı bu durum benım ıcın oyle..balık malzemesı aldıgım 10 fırma var zaten sureklı bırseyler alıyorum durmadan saolsunlar hıc sıkıntı yasamıyorumda..
Tanıdık şirketleri bunu dışında tutuyorum. Ama gerçekten en büyük şirketlerde bile para iadesinde zorluk çektiğim oldu. Ben isim vermiyeyim ama şikayetvara bir bakınca neler olduğu görülüyor, özellikle en büyük şirketlerde.

Olumlu veya olumsuz referans olması açısından süreci burada paylaşmaya devam edeceğim.
Yetkiliden bugün aldığım mesajı aynen paylaşıyorum.

Merhaba İbrahim Bey; CORMORAN Black Master Spin 240cm Olta Kamışı ve KENDO Haryu 125 F Maket Balık Model: 13 bugün tarafınıza gönderimi sağlanacaktır. Diğer maket yeminiz tedarikçi firma stoklarında yaşanan hata nedeni ile temin edilememiştir. 23 TL olan ürün bedeli kartınıza iade için muhasebe birimine iletilmiştir. Saygılarımızla.

selamün aleyküm hobidaşlar bu kabıda ödeme bize ne maliyet getiriyor hiç bu şekilde alışverişim olmadı o yüzden soruyorum teşekkürler

selamün aleyküm hobidaşlar bu kabıda ödeme bize ne maliyet getiriyor hiç bu şekilde alışverişim olmadı o yüzden soruyorum teşekkürler
5-6 TL gibi fazla kargo maliyeti oluyor bazı yerlerde. Ama ürün gelmezse, yanlış ürün gelirse vs. iade gibi şeylerle uğraşmıyorsunuz.

Avfoni bu işin en kötüsü çok yoruyolar insanı kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşlar paranızla rezil olmak deyiminin karşılığı avfonidir bilginize

Güya dün kargolayacaklardı. Ne kargo bilgisi var, ne mesajlarıma cevap veriyorlar ne de telefonla ulaşabiliyorum.
Tam rezaletmiş.

Back