Avfoni ve Hayal Kırıklığı

Ben birinde malum siteden bir ürün beğendim. Sonra Ankara'da yaşadığım için gidip mağzasından alayım dedim. Gittim ki fiyat farklı. Mağzada daha pahalı. Sonra internetten hemen siteye girdim ordaki elemana da bunlar aynı ürün değilmi diye sordum eleman aynı ürün abi dedi. İnternet fiyatından verirseniz alırım dedim. Elemanda internetten sipariş ver abi o fiyata veremeyiz dedi. Ben de uyuz oldum bir dahada kapısından geçmedim.

Böyle güvenirliği fazla olmayan mağazalardan hep kapıda ödemeyle alışveriş yaparım eğer onlara mecbur kalmışsam, gelirse eğer geldiğinde paketi açar kontrol ederim (yasal hakkınız var artık, paketi açıp kontrol edebilirsiniz ondan sonra ödemeyi yapabilirsiniz, tüm kargo şirketlerinde geçerlidir, yasa devlet tarafından çıkarılmıştır hıyar vakalarından sonra, kargo şirketlerinin bunu reddetme hakkı yoktur). Eğer doğru ürünse parasını öder teslim alırım.

Böyle gelmezse paranızın peşinden koşmak zorunda kalmıyorsunuz.

Yanlış ürün gelirse reddediyorsunuz. Kargo bedelide onlara yük olarak kalıyor. Siz teslim almadığınız için bir şey ödemek zorunda değilsiniz.

Son düzenleme:
Avfoni den 28.06.2017 tarihinde siparişim oldu. Hala kargolanmadı. İlk alışverişimdi. Bir çok yerde bulamadığım bir ürünü orda buldum. Demek ki stok yok ama var denmiş. Şimdi de ürünü tedarik edemiyorlar heralde. Bugün de kargolanmazsa iletişime geçip para iadesi isteyeceğim.

maalesef bu stok sorunu tüm mağazalarda var, internet üzerinden güncelleme yapmaya bir türlü gereken önem verilmiyor.

Genelde alışveriş yapacağım siteyi araştırırım. Gittigidiyor N11 gibi yerlerde memnuniyet durumu ve satış miktarına bakarım.
Nasıl olduysa boşluğuma geldi, üye olup siparişi verdim. Arıştırmadan alış yapmış oldum.
Ama kendileri kaybeder. Sırf bu yüzden bir daha alışveriş yapmam.

avfonıden bızde arkadasımla cok sıkıntı cektık..bır urun sıparıs verdık 3 gun gectı 10 gun kargo yok ha geldı ha gelıcek urun yok..stakta var ama göya var aradık ne oldu ne bıttı aramıyorsunuzda yarın gelıcek urun gumrukte surda burda lahmacuncu hıkayesıne dondu şimdi cıktı abı urunu ıptal ettık tabı sıkayette ettık..bızı 20 gun sonra aradılar ne gıbı bır sorun yasadınız dıye anllattık ozaman ozurumuzu telafı edelım dedıler bı kendo sahte hedıye gonderıyoruz dedıler..(burası daha trajikomık) aradan 1,5 yıl gıbı bır sure gectı kendo sahte hala gelmedı..
Nacızane urun almadan stok sorun ve bılgı alın ve bılmedıgınız yerden urun almayın..bıze guzel bır ders oldu..

avfonıden bızde arkadasımla cok sıkıntı cektık..bır urun sıparıs verdık 3 gun gectı 10 gun kargo yok ha geldı ha gelıcek urun yok..stakta var ama göya var aradık ne oldu ne bıttı aramıyorsunuzda yarın gelıcek urun gumrukte surda burda lahmacuncu hıkayesıne dondu şimdi cıktı abı urunu ıptal ettık tabı sıkayette ettık..bızı 20 gun sonra aradılar ne gıbı bır sorun yasadınız dıye anllattık ozaman ozurumuzu telafı edelım dedıler bı kendo sahte hedıye gonderıyoruz dedıler..(burası daha trajikomık) aradan 1,5 yıl gıbı bır sure gectı kendo sahte hala gelmedı..
Nacızane urun almadan stok sorun ve bılgı alın ve bılmedıgınız yerden urun almayın..bıze guzel bır ders oldu..

Bana da çok iyi bir ders oldu.

Müşteri temsilcisi de cevap vermiyor. Nasıl bir siteymiş. Güya Türkiye'nin en büyüğüymüş.

Back