Sipariş avfoniden se kesinlikle katılıyorum eğer bir kaç gün içinde kargo yapılmadıysa kesinlikle arayıp durumu siz sorun mutlaka ellerinde olmayan bir urun vardır ve onu bekliyorlardır siz aramazsanız onlar aramıyor kolay kolaysiz arayıp sormazsanız kimse sizi aramaz aklınızda olsun
Dun istocu gezdik online satis yapan magazalar vardi icerisi bos sayilir istocta toptancilardan tedarik edip satis yapiliyor sanirim cogu online satis magazalari bu sekil tedarik ediyor
Ben para iadesi talep ettim. Hediye çekini dayatamazlar öyle kafalarına göre. Siz de razı gelmeyin. Hediye çekinin şöyle bir avantajıbvar yalnız, kargo ücreti ödemiyorsunuz hediye çeki olunca..Kesinlikle yazılanlar doğru stok yoksa takibini yapmak size düşer çünkü size geri dönüş olmuyor... Ayrıca para iadesi yerine hediye çeki veriyorlar takibini yapmanızı öneririm.
Paramızla ürün alamadığımız siteden hediye çeki ile alışveriş mi yapılırBen para iadesi talep ettim. Hediye çekini dayatamazlar öyle kafalarına göre. Siz de razı gelmeyin. Hediye çekinin şöyle bir avantajıbvar yalnız, kargo ücreti ödemiyorsunuz hediye çeki olunca..
çekleri kendilerinin olsun