Avfoni ve Hayal Kırıklığı

Eyvah. Benim de bi siparişim var bekliyorum gelmesini. Stok yok demezler inşallah. Hafta sonu kargo ücretsizdi o yüzden aldım ben de.

Pazar gece sipariş vermiştim. Dün aradılar. Aldığım 7 üründen 4 ünün stokta olmadığını söylediler. Kalan 3 ürün bugün gelecek inşallah bakalım.

Dun istocu gezdik online satis yapan magazalar vardi icerisi bos sayilir istocta toptancilardan tedarik edip satis yapiliyor sanirim cogu online satis magazalari bu sekil tedarik ediyor

Dun istocu gezdik online satis yapan magazalar vardi icerisi bos sayilir istocta toptancilardan tedarik edip satis yapiliyor sanirim cogu online satis magazalari bu sekil tedarik ediyor

İstanbul dışındakilerin şanssızlığı bu. Görerek ve pazarlık yaparak alışveriş yapma şansımız olmuyor. Mecburen fazla para ödüyoruz bir de.

Ben abu garcia venerate kamış almak istiyorum mesela. İstoç'ta uygun fiyatlı alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?

Kesinlikle yazılanlar doğru stok yoksa takibini yapmak size düşer çünkü size geri dönüş olmuyor... Ayrıca para iadesi yerine hediye çeki veriyorlar takibini yapmanızı öneririm.

Kesinlikle yazılanlar doğru stok yoksa takibini yapmak size düşer çünkü size geri dönüş olmuyor... Ayrıca para iadesi yerine hediye çeki veriyorlar takibini yapmanızı öneririm.
Ben para iadesi talep ettim. Hediye çekini dayatamazlar öyle kafalarına göre. Siz de razı gelmeyin. Hediye çekinin şöyle bir avantajıbvar yalnız, kargo ücreti ödemiyorsunuz hediye çeki olunca..

Ben para iadesi talep ettim. Hediye çekini dayatamazlar öyle kafalarına göre. Siz de razı gelmeyin. Hediye çekinin şöyle bir avantajıbvar yalnız, kargo ücreti ödemiyorsunuz hediye çeki olunca..
Paramızla ürün alamadığımız siteden hediye çeki ile alışveriş mi yapılır çekleri kendilerinin olsun

Back